AKTUELNO

Pevačica se na ove spekulacije nasmejala i otkrila u kakvim je zapravo odnosima sa koleginicom.

Jedna od najatraktivnijih pevačica na javnoj sceni, Milica Pavlović, u proteklom periodu bila je u žiži javnosti zbog navodne veze sa Milošem Teodosićem.

Kako je Milica zabavljala naše košarkaše nakon uspešne Olimpijade u Riju, odmah su se pojavile priče da je u vezi sa kapitenom reprezentacije.

Foto: Milica Pavlović i Miloš Teodosić, Foto: Instagram printscreen

Ipak, otkako su Teodosića počeli da povezuju sa Anastasijom Ražnatović, čini se da su atraktivnu pevačicu mediji ostavili na miru, bar kada je ta tema u pitanju.

Međutim, i dalje su aktulene priče o njenim sukobima sa koleginicama, a sada je glavna tema navodna svađa sa Radom Manojlović.

Foto: Rada Manojlović, Foto: Printscreen

Pavlovićeva se na ove spekulacije nasmejala i otkrila u kakvim je zapravo odnosima sa koleginicom.

- Dve uspešne žene i mogu mediji da posvađaju, ali dve pametne, teško. Rada i ja smo u ljubavi - rekla je Milica o sukobu sa koleginicom i dodala:

- Već pet godina pokušavaju da nas posvađaju, valjda smo interesantne. Rada je imala jednu lepu rečenicu, kada smo se dopisivale: "Šteta što nam nisu stavili veću fotografiju".

Foto: Milica Pavlović, Foto: Printscreen

Ona je demantovala i da je u svađi sa Aleksandrom Prijović, o kojoj, kako kaže, ima najlepše mišljenje.

Foto: Aleksandra Prijović, Foto: Printscreen

Iako trenutno ima karijeru na kojoj bi joj pozavideli mnogi, a ni nastupa ne manjka, pevačica je otkrila i koje su to njene neostvarene želje.

- Album se privodi kraju i sve kockice su se sklopile. Po izlasku albuma ne planiram ništa da snimam nekih godinu dana. I naravno, posvetiću se pronalaženju nekog partnera - rekla je Milica i pred premijernim kamerama otkrila da želi da se ostvari u najlepšoj životnoj ulozi - majke.

- Emocije su mi proradile i imam jednu veliku želju, a to je da su mi baka i deka živi i zdravi i da dočekaju praunuče - bila je potpuno iskrena atraktivna Leskovčanka.

Foto: Milica Pavlović, Foto: Printscreen

Sve detalje o novom albumu, ali i duetu koji će uskoro ugledati svetlost dana, pogledajte u nastavku.

Autor: M. Đurović

'