AKTUELNO

Ne prija mu neraščišćen odnos!

Nakon što su uvežbali scenario za predstavu Mikija Đuričića, Dalila Dragojević i Filip Car su izašli na cigaretu ispred sobe za rehabilitaciju, a on joj je priznao koliko ga je pogodio komentar Mensura Ajdarpašića u današnjoj emisiji.

Prošle godine je Tara razorila brak, a on je išao da pije sa njom - govorio je Car.
Dobro, on mene voli na drugačiji način, zato je to komentarisao. To što se pokačimo je druga stvar - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto ste vi tako dobri i plemeniti, ja sam odlučio da budem zao i da budem loš. Da mi Jude sude... - nastavio je Car.
Ja se ne primam na njihova mišljenja - istakla je Dalila.
Neispravno smo gradili druženje i sad ne mogu da te zagrlim kad ti je teško... Fali mi to... A ovako... O čemu da pričam sa tobom, sve će krivo da se protumači. Ja sam iskren, rekao sam sve. Ja sam nekad potencirao na tvojim odgovorima, jer se osećam poniženo, a ja to sebi ne dozvoljavam nikad. Ne volim da se osećam jadno, pozli mi kad vidim da ljudi to rade... Naprave od sebe Cedevitu. Zato sam tražio, reci bar: "Smešnije mi je sa njim, nego sa drugima" - govorio je Filip.
Rekla sam kod Drveta to - rekla mu je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Što nisi za crnim stolom? Mada si u pravu, možda nije trebalo ni ja neke stvari za stolom. Ali onda ispada da lažeš u nekim situacijama. Ti jedno radiš, drugo pričaš, treće govoriš očima. Ja ti više neću praviti teret, nego ću se fokusirati na druge stvari. I isto kao ti, da gledam da pričam više sa nekim drugim osobama. Ti sedneš i ispričaš se sa Kurtom i Murtom, a ja samo sa tobom i Mikijem. Ti uvek imaš nekoga za priču, imaš na kraju krajeva i svoje probleme, muža, a ja ništa, samo vidim troje ljudi, moram malo da raširim horizonte - pričao je Car.
To si hteo da kažeš? - pitala je Dalila.
Imao sam nešto, ali sam se predomislio. Ti? - rekao je on.
Da ti sad kažem, posvađao bi se sa mnom. Uvek očekuješ da ja nešto kažem - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.