AKTUELNO

Pokazao i drugu stranu!

Upravo je počela emisija "Gledanje snimaka", današnji domaćin je Ivana Šopić. Prvi klip za danas koji su zadrugari imaju prilike da vide je snimak rasprave Dalile i Dejana Dragojevića.

Dejane, videli smo da žena ne može da te gleda? - obratila se voditeljka Dragojeviću.
Nemam komentar zaista - kratak je bio Dejan.
Iznervira me pogled i te face zaista. U nekim situacijama mi je okej, ali zaista svaki put kada nema potrebe, kako da me ne nervira. Svesna sam i ja da imam arogantu facu. Dođem nasmejana i vesela i onda ugledam takvu facu i poludim. Da mi je svejedno bilo bi drugačije. Znam da mu je teško, ali da se ne lažemo meni je najteže, ja sam žensko. Ako ja imam snage da zaplešem, zapevam dignem se može i on. Izgleda kao da je neko umro, aman. Ja sam takva da pokupim negativu ili pozitivnu energiju od drugih ljudi, zato me to i nervira. Kad ga vidim odmah se spustim. Evo recimo juče, otvara vrata i kaže "mrzim te", a pre toga za stolom mi kaže da me voli najviše na svetu. I kako da reagujem normalno. Bolje priča sa drugima nego sa mnom, danas je rekao da hoće da se vrati u kako kaže rijaliti raspoloženje - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si iskren kada joj kažeš da je voliš za stolom, a sa strane govoriš drugačije? - pitala je Ivana.
Ne volim je, sve lažem. Može mi se da kažem šta želim - rekao je Dejan.
Eto vidite, kako se ponaša, malo pre je bio normalan a pogledajte sada. Ustani i odgovori, sram te bilo. Eto juče je na*ušio Mikija jer se druži sa nama, a taj isti čovek je plakao zvog njega. Ja sam uvek iskrena, kako god bilo, da sam ga rodila bila bih realna. Ovog čoveka ja ne poznajem iskreno, u šoku sam zbog ovakvog ponašanja. Poznajem čoveka totalno drugačijeg, nasmejanog i veselog. Ne znam kako me niko ne kapira, samo želim da budem srećna, šta mi treba da u prvih meseca prosipam suze, moram da čuvam energiju. Meni Miki odgovara i baš me briga - ubacila se Dalila.
Ovo što ti radiš je jedno aa tvoji saveti i namere su drugo. Ti si dobar čovek i tu si uz ljude, ali to što radiš svesno je drugo. Znaš koliko se tvoje mišljenje ceni i kolikka je težina toga, ne kažeš ništa direktno a sve bude više nego jasno. Dalila ako me budeš prekidala neću pričati, ma du*ajte ga svi pu*geri - dodao je Dejan.
Ma ne moraš, baš me briga. Kakvo je ovo ponašanje - odbrusila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga