AKTUELNO

Ne razdvajaju se!

Mlada pevačica Milica Jokić, koja se proslavila u takmičenju ''Pinkove zvezde'', sinoć pojavila na otvaranju novog restorana ''Mio'' u Beogradu, i to ruku pod ruku sa svojim izabranikom, Lukom Dačićem, sinom poznatog političara Ivice Dačića.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Mladi zaljubljeni par, je vidno raspoložen, ruku pod ruku, uveličao ovaj prestonički događaj i zablistao na otvaranju prestižnog restorana ''Mio'' u Beogradu. Ono što je posebno privuklo pažnju, jeste da se Luka i Milica nisu razdvajali, te su celo veče bili prisni jedno uz drugo, i oduševili prisutne.

Pored Luke i Milice, otvaranju su rpisustvovale i brojne zvanice sa domaće javne scene, među kojima su Suzana Mančić i viditeljka Jovana Jeremić.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Podsetimo, Milica je nedavno održala promociju svog novog prijekta gde je otkrila sve o vezi sa Lukom Dačićem. O potencijalnom svekru, Ivici, imala je samo reći hvale, a otkrila je i kako je njeno prijateljstvo s njegovim naslednikom Lukom preraslo u ljubav.

- Gospodina Ivicu poštujem duži niz godina. Luka i ja se družimo pre svega duži niz godina. Uglavnom sa Ivicom pevam ''Kad zamirišu jorgovani'', on tu pesmu voli. Luka i ja smo se družili 6, 7 godina, onda smo počeli intenzivnije da se družimo i to je preraslo u nešto više. Luka je jedan veoma pristojan, vaspitan dečko koji me je osvojio svojom dobrotom i uporonošću. On je mene pre svega poštovao kao pevačicu - rekla je Milica.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: M.M.