AKTUELNO

Odnos Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića intrigira javnost otkako su stupili u emotivnu vezu, a potom i u brak, a kako funkcionišu u zajednici priznala je pevačica sinoć medijima.

Ona se na otvaranju zimske sezone jednog prestoničkog kluba u kom je nastupala pojavila u izazovnoj, kratkoj haljini, a na pitanje da li joj FIlip brani da se provokativno oblači, Aleksandra je istakla da je situacija, naprotiv, suprotna.

On je oduševljen kad me vidi ovakvu, rekao mi je da izgledam odlično. Ja moram njega da pitam obavezno za sve i mnogo mi znači šta on misli. Tako sam i večeras. Mislim čim sam videla materijal haljine pitala sam ga šta misli o njoj, tako da uvek mi znači njegovo mišljenje i kada mi kaže da izgledam odlično - rekla je Aleksandra i šokirala sve.

Foto: Instagram.com

Lepa pevačica slobodno vreme uglavnom provodi sa sinom, koji redovno pohađa vrtić, a kako je još od ranije poznato da ne zna da kuva, sada je otkrila da se na tom polju ništa nije promenilo.

- Ne provodim baš vreme u kuhinji. Ne znam da kuvam, ali sam nedavno imala veliku želju da spremim punjene paprike, i odlično su ispale. I naučila sam i picu da pravim, koju mi baka sprema i kiflice, ali me ne zanima to, iskreno - rekla je kroz osmeh Aleksandra.

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinovć