AKTUELNO

Rijaliti zvezda oglasila se povodom komentara svojih ljutih neprijatelja iz "Zadruge".

Maja Marinković i Ana Korać ratuju već dugo - jedan od povoda bile su i Anine optužbe da je Maja kopira, što je dalje izazvalo niz novih uvreda, optužbi i medijskih prepucavanja. Po svemu sudeći, ratne sekire neće biti zakopane, što se zaključuje iz nove Majine izjave o Ani.

Te persone ne bi postojale da njihovo ime ne ide uz moje ime. Iako se oni bolje komentarišu nego ja. Kada neki ljudi nemaju šta drugo da ponude osim određenih ličnih usluga tj. najstarijih delatnosti, onda se oni bave time ko je koga kopirao, a mene to zaista ne interesuje. Ja devojku zaista ne komentarišem. Janjuš je glavni problem, mi nismo imale ikakav problem pre toga - rekla je Maja samouvereno.

Foto: Instagram.com/majamarinkovic, ana_korac

Maja ovih dana ratuje i sa Brendonom, koji je u svojim snimcima na Jutjubu izneo niz pikanterija o njenom životu. Zbog toga će se sa Majom, kako je najavila, naći na sudu.

- “Mi ćemo se videti na sudu, to je stari rijaliti igrač kome je i Bog rekao "laku noć". On je otvorio svoj jutjub kanal. 2, 3 puta sam snimala sa njim, a posle toga je postao zaista naporan i počeo da me zove po ceo dan i da mi šalje poruke, a ja imam i svoje obaveze. Počeo je da me pljuje samo iz razloga jer nisam želela da nastavim da snimam klipove sa njim gde bi on zarađivao pare na konto mog imena. Počeo je da izmišlja laži, kako ja ne znam ko je otac deteta i za to će biti tužen”, rekla je Maja.

Foto: Pink.rs

Autor: D.T.

#Maja Marinković