AKTUELNO

Totalni haos u Beloj kući!

Kako to obično biva sredom uveče u "Zadruzi 5", Milan Milošević je okupio zadrugare zbog emisije "Pitanja gledalaca", a odmah na početku krenulo je rešetanje. Kako je brak Dalile i Dejana Dragojevića glavna tema na imanju, ali i van istog, usledilo je pitanje za Staniju Dobrojević, koje se ticalo baš njih. Naime, Stanija je Dalili dodelila etiketu najveće manipulatorke, a publiku je interesovao razlog:

Ona namešta da sve ide na svoju vodenicu. Ja više poštujem svog Pabla, više nego ona Dejana. Moje lično mišljenje je da ona sve vreme njega ponižava. Jasna mi je ona, jasan mi je Car, ali Dejan mi nije jasan. Šta on sebi radi, on se predao skroz njoj, a nema nikoga. Ona se kocka sa njim, a on joj slepo veruje. Možda je ona napolju imala neke afere, ali nije bilo kamera da to usnime. I ovde sada pravi. Meni deluje da je on slep kraj očiju, meni je njega žao - rekla je Stanija.

Ovo je isprovociralo Dalilu, pa je odmah iskoristila kratku pauzu i sukobila se sa Stanijom. Obe su stavile sve karte na sto, a Dobrojevićeva joj je jasno stavila do znanja šta misli o njoj nakon afere sa Filipom Carem, s obzirom da je udata:

Zašto mu ne dozvoliš da iskaže svoja osećanja, Dalila? Ponižavaš ga, shvati da u ovoj situaciji ispada da jesi manipulator. Vreme će pokazati, ali sada to tako izgleda - govorila joj je Stanija.

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić pohvalili su se cimerima da je mlada Milica u drugom stanju i da će postati roditelji, što je obradovali sve u kući, ali i njih same. Već se danima polemiše o njenoj trudnoći, a gledaoci su želeli da znaju istinu:

Nisam, kako da znam i da jesam. Pazimo se, ali pošto ljudima smetaju maramice mi više nećemo da ih koristimo. Videćemo šta će biti od ponedeljka. Šta bi bilo kad bi bilo, ja to ne mogu da znam. Nisam ja htela da pazi - govorila je Milica.
Što se tiče Milice, ima bolove u delovima u kojim sam ja imala kada sam bila trudna sa Željkom. Situacija nije naivna, tražila je da vadi krvnu sliku - započela je Miljana.
Naravno. Ako se to desi, naravno da ću je oženiti, nikada je ne bih ostavio na ulici, jeste prošlo mesec dana, ali ja nju stvarno volim. Da mi je neko pričao ovo, ne bih mu verovao, ako se desi odmah pridužite u šesticu - nasmejao se Mensur.

Već je poznato da Dalila i Car nalaze svakakve načine da obnove komunikaciju, a pre samo nekoliko dana joj je on ostavio tajnu poruku, odnosno, papirić. Jasno je da njih dvoje ne mogu prekinuti kontakt i da jedno drugom prijaju, a Dragojevićeva je priznala zadrugarima šta je pisalo u toj poruci:

Napisao mi je da će biti iskren i da je pričao sa Stanijom i da ja treba samo da potvrdim Stanijinu priču - rekla je Dalila.
Kad Dalila daje odgovore za crnim stolom, ja dobijem dijareju. Rečima mi je rekla, to je bilo kada je tek ova tema započeta ovde. Stanija je tada ustala i rekla da Dalila to radi u inat Dejanu. Napisao sam, ajde da sad se završe ovi klipovi, ti potvrdi da je Stanija upravu, jer se i ja slažem sa tim, pa da se završi ova tema. Prišla mi je potom u WC-u, prao sam zube i rekla da je glupo što sam joj ti pisao - rekao je Car.

I naredno pitanje za Staniju izazvalo je totalni haos u Beloj kući, a gotovo su svi zadrugari bili na nogama nakon njenog odgovora:

Izjavila si da je Dalila klasična manipulatorka, a Rešićka kalaštura. Pojasni nam to malo - glasilo je pitanje.
Nekad se plašim da komentarišem, da ne bih uticala na tok stvari ovde. Jesam to komentarisala, i sad ću da objasnim. Nisam ja jedina koja misli da je ona jeftina glumica, i prema Dejanu i prema zadrugarima. Ona kad ovde iznese situaciju, i ja joj prva poverujem - rekla je Stanija.
Kad smo imali situaciju kad je Dejan izabrao mene da uradi zadatak, Dalila je mogla da zameri to, ali da Sandra Rešić to prokomentariše... To je pokazalo da sam joj ja kompleks i da je ljubomorna. Pucaju je kompleksi još iz odnosa sa Markom, od tad joj smetam. Tako da ne razumem ovo za Sandru, ali za Dalilu i razumem. Sandra dođe u radio i kaže: ''Stanija zajahala Dejana''...Katastrofa - nastavila je Stanija.
Malo mi je i više pun ku**c, da malo tako ćutim i da puštam da se dešava tok rijalitija, tako da sam pustila da se sve dešava. Jako sam bila fina prema Staniji. Ako mi se govori reč ku**c, reći ću to. Ja sam na radiju upotrebila reč koju je Dalila rekla, i tom prilikom to i pitala Dejana. Ja sam spustila loptu i neću da se svađam sa tobom. Svi ovde lažete kao psi, kako se kur**te i pravite fejk priče. Ja sam ti rekla, nemoj sa mnom da se igraš rijalitija i da me posmatraš kao ove devojčice ovde. Sve poštujem što si ti uradila i kakav status imaš u medijskom svetu. Ponavljam ti da ne igraš rijaliti sa mnom - rekla je Sandra.
'Ajde reci sada jel sam te pogledala? Ajde reci, sad ću ti jeb**i mater bre ja. A ti što kriješ da si zaljubljena u Marka, lepo ustani i reci Marko Markoviću ostavljam te, sviđa mi se Marko Osmakčić, nemoj više bre da mi se tu foliraš - urlala je Sandra, a njenu izjavu zadrugari su podržali aplauzom.

Zadrugari već danima na stub srama stavljaju Dejana, a nikome nije jasno njegovo ponašanje. Kako je Dalila na korak do veze sa Carem, svi su želeli da čuju njegovo mišljenje na ovu temu, ali on postupcima stvara utisak da je "lagan". Cimeri su ga prozivali, a Dalila je neprestano pokušavala da se "opere" tako što će krivicu svaliti na njega:

Ja je puštam da bude srećna. Normalo je da zaplačem, zbog nas dvoje. Ne znam šta da radim, ja bih je pustio da bude srećna - rekao je Dejan.
Da li će on govoriti da li je on lagan a nije, ali zamisli da on pita nju da li je zaljubljena - rekla je Sandra.

Dejan je nastavio da ubeđuje sebe i druge kako Dalila nije zaljubljena u Cara, zbog čega su svi prisutni bili šokirani.

Milan Milošević je zatim pročitao pitanje za Mc Damira, a ticalo se njegovog odnosa sa Vanjom Rašovom. Naime, tokom žurke je došlo do njihovog prvog poljupca, kada je Vanja odlučila da se "proda" za pivo:

Pa nismo, to juče je bilo spontano. Nudili su nam pivo, ja sam se nasmejala i kao hajde. Ljubilo mi se zbog piva, zezali smo se iskreno - smejala se Rašova.

Marko Janjušević Janjuš je predložio da se oni ponovo poljubi, a za to im je ponudio 3000 dinara! Zadrugari su zanemeli nakon što su se Vanja i Damiro ponovo poljubili.

U cik zore, kada su gotovo svi zadrugari zaspali, Marijana Zonjić i Marko Osmakčić odlučili su da se vrate na staro i obnove romansu. Marko nije časio časa, pa je odmah krenuo u akciju i obasipao Marijanu poljupcima, a onda mu ni sada nije odolela, iako je do juče tvrdila kako je ludo zaljubljena u Janjuša.

Dalila neretko u druženju sa Carem zaboravi na svoj bračni status, pa otvoreno pokazuje ljubomoru zbog njegove nepažnje, što je bio slučaj i ove noći. Naime, on se zapričao sa Mikijem u rehabu, zbog čega je ona reagovala, opomenula ga i izazvala novu svađu. Međutim, kako su to Miki i Car shvatili, Filip joj je izjavio ljubav i smekšao je.

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga