AKTUELNO

Niko ovo nije očekivao!

U toku su ''Pitanja gledalaca'' koje vodi voditelj Milan Milošević, a sledeće pitanje pročitao je Staniji Dobrojević:

Izjavila si da je Dalila klasična manipulatorka, a rešićka kalaštura. Ajde nam pojasni to malo- glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nekad se plašim da komentarišem, da ne bih uticala na tok stvari ovde. Jesam to komentarisala, i sad ću da objasnim. Nisam ja jedina koja misli da je ona jeftina glumica, i prema Dejanu i prema zadrugarima. Ona kad ovde iznese situaciju, i ja joj prva poverujem - rekla je Stanija, ali se tom prilikomo ubacila Dalila:
Meni nije jasno šta oni hoće, da ustanem i kažem da ne grešim, da bi mogli da me napadnu. Neću im to dopustiti. Ja se izvinjavam za onu noć, ona i ja imamo sasvim koreketan odnos, i njeno je pravo da ima takvo mišljenje o meni- rekla je Dalila.
Meni ćeš da se pravdaš, ja sam ti i sudija i sve - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad smo imali situaciju kad je Dejan izabrao mene da uradi zadatak, Dalila je mogla da zameri to, ali da Sandra Rešić to prokomentariše... To je pokazalo da sam joj ja kompleks i da je ljubomorna. Pucaju je kompleksi još iz odnosa sa Markom, od tad joj smetam. Tako da ne razumem ovo za Sandru, ali za Dalilu i razumem. Sandra dođe u radio i kaže: ''Stanija zajahala Dejana''...Katastrofa - nastavila je Stanija.

Ovu temu prokomentarisasli su i zadrugari, a prvi je na tu reč dobio Filip Car:

Podsećam vas, zar nije tada Dejan prvo hteo Dalilu da podigne, pa je posle uzeo Staniju - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo mi je i više pun ku**c, da malo tako ćutim i da puštam da se dešava tok rijalitija, tako da sam pustila da se sve dešava. Jako sam bila fina prema Staniji. Ako mi se govori reč ku**c, reći ću to. Ja sam na radiju upotrebila reč koju je Dalila rekla, i tom prilikom to i pitala Dejana. Ja sam spustila loptu i neću da se svađam sa tobom. Svi ovde lažete kao psi, kako se kur**te i pravite fejk priče. Ja sam ti rekla, nemoj sa mnom da se igraš rijalitija i da me posmatraš kao ove devojčice ovde. Sve poštujem što si ti uradila i kakav status imaš u medijskom svetu. Ponavljam ti da ne igraš rijaliti sa mnom - rekla je Sandra.
Da Stanija, tako je, idi odmori se ti si zvezda. Ona ovde jede go**a kao i prošle godine. Pukla je kao tikva za Marka ide i uvlači se Dejanu u du*e. Koji je kur*c ona ovde? I treba ljudi da te napadaju, pa ja ovde nisam savetovala Dejana. Sram te bilo. Ti koja si rasturila brak Ša, ti nešto pričaš - ubacila se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam komplekse od nje niti sam ih ikada imala. Lepo je to od nje što je uhvatila nekoga da ga digne u visine. Ja nikada u životu i nikada me tako nije nazvao ovde, tako da mogu samo da ti se zahvalim. Ja te tako nikada nisam nazvala, samo sam citirala Daliline reči. Uopšte ne razumem, da li si ti normalna? Prestani da praviš priče preko moje grbače više bre - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon izlaganja Sandra Rešić se zaletela na Marka Osmakčića, pa potom uralala na sav glas popevši se na sto:

Ajde reci sada jel sam te pogledala? Ajde reci, sad ću ti jeb**i mater bre ja. A ti što kriješ da si zaljubljena u Marka, lepo ustani i reci Marko Markoviću ostavljam te, sviđa mi se Marko Osmakčić, nemoj više bre da mi se tu foliraš - urlala je Sandra, a njenu izjavu zadrugari su podržali aplauzom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi me gledala juče, ali prekjuče si me gledala i flertovala sa mnom - rekao je Osmakčić.

Detaljnije u video-prilogu nastavku: 

Autor: N.Ž.

#Dalila Dragojević

#Miljana Kulić

#Sandra Rešić

#Stanija Dobrojević