AKTUELNO

Bilo je obostrano!

Miroslav Ilić, sada već bivši dečko Sandre Rešić, je u svom intervjuu za medije otkrio kako komentariše učešće svoje bivše devojke i zbog čega su oni zapravo raskinuli.

Foto: Instagram.com/@mirooslavilic

Na pitanje u kakvim su trenutno odnosima i šta misli o tome što je ona ušla u rijaliti "Zadruga", imao je da kaže:

Mi smo u super odnosima, hvala Bogu. Ne znam, verovatno kad je ulazila u "Zadrugu", mislim da joj je trebala neka promena u životu i da malo hajpuje svoju situaciju - rekao je Ilić.

Foto: Instagram.com/@mirooslavilic

Kada je reč o Sandrinom učešću u rijalitiju i o tome zbog čega su zapravo raskinuli, koji je pravi i jedini razlog, Miroslav je imao da doda:

Ne pratim više, pošto nismo zajedno. Povod je bio u tome što se ohladio odnos i jednostavno kad nekog ne vidiš deset meseci, nemoguće je da opstane. Prvi put kada je bila u Zadruzi, mi smo bili u vezi. Tada je bila odlična, super se ponela, mogu samo da kažem reči hvale - rekao je Miroslav.

Foto: Instagram.com/@mirooslavilic

Na pitanje kod koga je zapravo došlo do ''hlađenja'' i da li Sandra ima šanse da osvoji prvo mesto u ''Zadruzi 5'', on je rekao:

Možda više kod nje. Znaš kako, ja sam zaljubljen u Luciku, ona mi je sve u životu. Mislim da ima šanse da osvoji prvo mesto, pokazala je da su joj neke stvari bitnije od svega toga - rekao je on.

Foto: Pink.rs

Autor: N.Ž.

#Sandra Rešić