AKTUELNO

Ostaće upamćen!

Glumac Nenad Nenadović preminuo je 22. septembra u  57. godini života u Beogradu od posledica koronavirusa. Sahrana se održala 27. septembra, a Nešu su na večni počinak ispratile mnogobrojne kolege, kao i prijatelji i porodica.

Foto: TV Pink Printscreen

U glumačke vode uplovio još kao dečak, sa 13 godina kada je dobio ulogu Moljca u seriji "Povratak otpisanih". Osim toga, vodio je više od hiljadu dečijih emisija, kao što su "Zooteka", "Pet-šou" i "Fazoni i fore".

Kao stalni član pozorišta "Boško Buha", Nenadović je postao rekorder po broju predstava u 2015. godini – u prvih pet meseci odigrao je 77 predstava. U to ime i ne čudi što se pozorište odlučilo da u njegovo ime priredi trodnevni maraton njegovih predstava pod nazivom "Neši s ljubavlju".

Foto: E-Stock/Koca Sulejmanović

Naime, predstava "Mačak u čizmama" u režiji Juga Radivojevića večeras je odigrana na sceni pozorišta "Boško Buha". Pred mnogobrojnom publikom, Nešine kolege odigrale su poslednji komad koji je on izneo pre svoje smrti.

Foto: E-Stock/Koca Sulejmanović

Mnogobrojne kolege odazvale su se pozivu da ponovo odigraju jednu od najpoznatijih predstava, pa smo na daskama koje život znače mogli da vidimo Viktora Savića, Borku Tomović, Katarinu Marković i mnoge druge. Predstavi je prisustvovao i Momčilo Bajagić Bajaga, koji je jedan od kompozitora komada "Mačak u čizmama".

Foto: E-Stock/Koca Sulejmanović

Autor: P.R.

#Nenad Nenadović