AKTUELNO

Prokomentarisala svoje bivše momke!

Marko Janjušević Janjuš, aktuelni takmičar pete sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, izazvao je veliku pažnju svojim učešćem u "Zadruzi" ove godine. Nakon turbulentnog raskida sa Majom Marinković, Janjuš je odlučio da neko vreme bude "slobodan strelac", a u Beloj kući ima više devojaka sa kojima flertuje. Jedna od njih je Marijana Zonjić, sa kojom je sinoć obnovio odnos.

Danas, dok je ležao na garnituri sa Marijanom, prisetio se svoje bivše devojke Aleksandre Nikolić, koju je pozvao da uđe u "Zadrugu 5".

Foto: Instagram Printscreen, TV Pink Printscreen

Takođe, Janjuš je istakao da bi voleo da je ovoliko šaljiv bio i u drugim sezonama, te istakao koliko su mu drage Aleks i njena rođena sestra. Ekipa našeg portala stupila je u kontakt sa Nikolićevom, koja je Janjušu odgovorila na poziv.

Shvatam zašto želi da uđem. Naše druženje je bilo, verovatno, nešto najlepše što je doživeo prošle sezone ha-ha. Stvarno nam je bilo lepo dok nismo stupili u vezu, koja se, znate već kako, neslavno završila - započela je Aleks, pa nastavila:

Foto: Instagram.com/alex_mima

Koliko sam propratila, Janjuš se ove sezone zeza sa svim mogućim devojkama, a najzanimljiviji mi je sa Deniz - ispričala je Nikolićeva, pa otkrila da li bi mu se pridružila u Beloj kući:
Od mog ulaska nema ništa, super mi je napolju, ne bih ja tu ništa menjala - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Odnos koji ovih dana najviše potresa Belu kuću i intrigira zadrugare i javnost je svakako onaj između udate Dalile Dragojević i Filipa Cara, koji ne krije simpatije prema njoj, a smatra da su mu one uzvraćene, ali da da Dragojevićka to ne želi da prizna.

Kako je i Car Aleksandrin bivši dečko, upitali smo je da prokomentariše ovu situaciju.

Car i Dalila, ha-ha... Meni je to jeftina rijaliti priča - rekla je kratko Nikolićeva.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Autor: M. P.

#Aleksandra Nikolić

#Dalila Dragojević

#Filip Car

#Janjuš