AKTUELNO

Pevačica Kija Kockar posumnjala je da se ponovo, po drugi put, zarazila virusom korona, zbog čega se na prisustvo virusa testirala danas u kovid ambulanti.

Ona se prethodno na Tviteru požalila da joj nije dobro, a o tome koliko joj je oslabljen imunitet govori i činjenica da jutros, kada se uputila u kovid ambulantu na Zvezdari, nije mogla da govori od bola u grlu, zbog čega je sa sobom nosila papir s obaveštenjem za medicinske radnike.

- Ne mogu da pričam od bola u grlu, došla sam samo da vadim krv zbog kovida - ispisala je Kija i potražila pomoć lekara.

Foto: Twitter Printscreen

Foto: Twitter Printscreen

Kija je jutros uradila test na koronu.

Išla sam da se testiram zbog sebe i drugih, prošli put sam imala upaljen srčani mišić posle korone i još mi je to oslabljeno, zato sam išla najviše - objasnila je Kija u razgovoru za naš portal, a potom otkrila rezultate testa.
Srećom, negativna sam. U pitanju je infekcija uha i grla, ali simptomi su mi bili isti kao prvi put kad sam imala koronu, zbog toga sam išla da se testiram i proverim za svaki slučaj. Zahvaljujem se kovid ambulanti Zvezdara koja mi je pružila odmah pomoć, jer nisam ni na nogama mogla da stojim - kaže Kija za Pink.rs.

Autor: D.T.

#Kija Kockar