AKTUELNO

Bračni par Dragojević trenutno prolazi kroz ozbiljnu krizu u "Zadruzi", a sve zbog bliskosti udate Dalile i Filipa Cara, koji joj svakodnevno iskazuje ljubav.

Brak Dalile i Dejana Dragojevića je, posle mnogobrojnih svađa pred milionima gledalaca i njenog prisnog odnosa sa Filipom Carem, pod znakom pitanja. Dalila je u više navrata svom suprugu u lice rekla da joj je potrebna pauza, da želi da bude sama i da je od sada sebi na prvom mestu, ali nije oduvek tako bilo - nekada su pucali od ljubavi.

Foto: Pink.rs

Ovih dana posebnu pažnju korisnika društvenih mreža privlači snimak sa venčanja Dalile i Dejana, u vreme najveće ljubavi. Dalila, koja je nosila devojačko prezime Mujić, na ludi kamen s Dejanom Dragojevićem stala je 2017. godine. Odlučili su se za skromno, intimno venčanje u opštini Zvezdara, a ovoj svečanoj ceremoniji nisu prisustvovali ni članovi porodice, već samo kumovi.

Foto: Printscreen YouTube/belgrademusic

Tada se mnogo pisalo i pričalo o nesvakidašnjoj odevnoj kombinaciji mlade, koja pred matičara nije izašla u venčanici, već u belim pantalonama i saku, ispod koje je imala plavu bluzu, a sve vreme je u ruci držala svog psa. Na venčanju je uzela muževljevo prezime, a sve joj je to emotivno bilo, te nije mogla da zadrži suze.

Pogledajte video snimak:

Autor: D. T.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#Zadruga