AKTUELNO

O njihovom odnosu bruje svi, naročito hrvatski mediji.

Hana Huljić, ćerka Tončija Huljića, posle vesti da je u vezi sa Petrom Grašom, prvi put se oglasila na Instagramu.

Ona se, naime, nije osvrtala na brojne medijske natpise, već je na Instagram storiju objavila fotografiju sa svojom prijateljicom, pevačicom Domenicom Žuvelom, sa kojom je pozirala na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu, u jesenjim modnim kombinacijama... A na pomenutim fotografijama tip-top su srešene i nasmejane od uva do uva.

Foto: Instagram Printscreen

Inače, regionalni mediji pišu da se Huljićeva ćerka nedavno pohvalila svojoj prijateljici o vezi s Petrom Grašom i tom prilikom joj priznala da je jako srećna. Podsećanja radi, izvori bliski Grašu otkrili su da je već neko vreme sa 14 godina mlađom Hanom, koja ga često prati i na nastupima. Inače, 2016. su zajedno snimili pesmu, koju su potpisali njeni roditelji.

Foto: Instagram.com/petargrasoofficial

Splićanin i njegova bivša partnerka s kojom je bio 24 godine, pevačica Danijela Martinović (50), živeli su u penthausu na zagrebačkom Bundeku. Sad u njemu živi samo Danijela, o kojoj komšije imaju samo reči hvale. A mlada Hana je sa porodicom godinama dolazila kod njih. Šuškalo se i da je kao mala bila zaljubljena u Grašu.

Autor: D.T.

#Hana Huljić

#Petar Grašo