AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu visokobudžetne domaće serije.

Nova epizoda visokobudžetne domaće serije „Dinastija“ vas očekuje i večeras od 22 časa na TV Pink. A sada, imate razlog više da gledate novu epizodu „Dinastije“ jer će glavni sponzor serije Globaltel najbržeg od vas nagraditi sa 100.000 dinara! Tokom svake epizode „Dinastije“, koja se emituje od ponedeljka do četvrtka u 22 časa na TV Pink, na ekranu će se pojaviti broj telefona, a vi, dragi gledaoci, treba da budete brzi! Prvi gledalac koji se javi na ovaj broj telefona nakon što se pojavi na ekranu, osvojiće 100.000 dinara te večeri.

Mihajlo saopštava Branku da je Kristina krišom iskopirala i založila smaragdnu ogrlicu koju joj je Branko poklonio, a novac dala bivšem ljubavniku, Momčilu Bjeliću

Foto: RTV Pink

Anastasija pomaže Stefanu oko pripreme proslave useljenja u iznajmljenom stanu, gde u ormanu pronalazi skupu večernju haljinu - poklon za Lidiju. Anastasija i Ognjen obećavaju da neće reći Branku za Stefanovu tajanstvenu devojku. 

Iako prvobitno odbija Kristinin predlog, Branko prihvata da organizuju zabavu za Vojina Konstantinovića kako bi testirao Kristinu. Od nje traži da na rođendanskoj proslavi poslednji put nosi smaragdnu ogrlicu, koju navodno namerava da proda. 

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kada Anastasija grubo odbije Ognjenove nežnosti, Ognjen insistira da ona prizna zašto se udala za njega. Ona mu otkriva da je u pitanju bio dogovor sa Vojinom. Revoltiran, Ognjen namerno izaziva skandal na Vojinovoj rođendanskoj proslavi. Uznemirenoj Kristini, Anastasija saopštava da zna za tajnu njene ogrlice. Sutradan, Anastasija predlaže Momčilu da nestane iz života porodice Kadić zajedno sa Kristinom, jer Branko zna za prevaru.

Momčilo vraća Kristini pozajmljen novac i oboje se svojski trude da obuzdaju strasti i emocije. Kristina pokušava da, preko drugarice Jasne, otkupi nazad skupocenu ogrlicu, ali neko ju je preduhitrio.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kako će se Kristina izvući iz ove situacije i da li će uspeti da vrati ogrlicu, i kako će se Ognjen ponašati nakon saznanja da se Anastasija udala za njega zbog dogovora sa Vojinom, saznaćete u novoj epizodi „Dinastije“, večeras u 22 časa na TV Pink! Osim nove epizode, ne propustite mogućnost da gledajući omiljenu seriju osvojite 100.000 dinara!

Autor: M.Đ.

#Dinastija

#Emotion Production

#RTV Pink

#Serija Dinastija

#Televizija Pink

#serija