AKTUELNO

Nije ih štedeo!

U emisiji ''Pitam za druga'' kod Kendija i Pande na RED televiziji, gostovao je bivši zadrugar, Miljan Vračević, koji je iskoristio priliku da prokomentariše brojne aktuelnosti iz ''Zadruge 5'', ali i da oplete po mnogim zadrugarima.

Foto: RED TV

Osvrnuo se na Sanju Grujić i Sandru Bakšu, pa potkačio Marka Janjuševića Janjuša:

Ona se ponadala da je nestalo struje u Sremskoj Mitrovici. 90% tih devojaka je pravilo neku priču pre Zadruge. Ja sam čovek koji je oskudne lepote, a koliko mi je poruka stiglo posle Zadruge. Šta je ta Sandra pričala, dugo je i bila! Budala, došla nabrijana i spremna, a ispala posle dve nedelje. Ta Zadrugovizija je pokazatelj, koliko su ti ljudi neupotrebljivi, bez talenta. Evo Janjuš kaže da je bivši košarkaš, ja bih voleo da se javi neko ko je njega gledao sa tribina. Videli smo koliko je omalovažavao onu decu iz Kine. Njihov vrh je da se skinu goli, i da se iskari**aju - priča Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna nus pojava je prvi put u Zadruzi za Novu Godinu izvređala Ljupku Stević. Onda Janjuš psuje Dari mater, pokušava da se nakači na Daru Bubamaru, Demiro beskičmenjak uzeo da priča o Sandri Africi. Ja sam radio sa pevačima 15 godina, ide Sandra Afrika, pa sto mesta prazno. Ona je šmeker, dama, riba frajer, gospodče, žena koja puni i Hrvatsku, i sve. Oni su dali na salatu i priloge više nego što je Stanija dala na nekretnine. Više je Sandra Afrika dala na bakšiš nego što je ova stekla. Došao Janjuš da psuje Dari mater, pa više je Bubamara prešla u rikverc nego što je on napred, pa je l si ti normalan druže. Ja sam radio i sa Darom i sa Ljupkom i sa Sandrom, to su bre veličine - priča Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.