AKTUELNO

Sve je izašlo na videlo!

Već nekoliko nedelja unazad, spekuliše se, a i Marko Janjušević Janjuš je rekao kako mu se više ne sviđa bivša devojka Maja Marinković, ali i kako ga sve u Zadruzi podseća na nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, danas u toku dana, Marko Janjušević Janjuš je pripremao hranu za njega i Sanju Grujić. Tom prilikom bio mu je potreban ubrus koji je u tom momentu imala Ana Spasojević. Prišao je krevetu i zatražio ubrus, dok je Marijana Zonjić ležala u krevetu, koji je inače pored Aninog. On je tom prilikom Marijani izjavio ljubav, i to na način koji nije prošao nezapažen:

Volim te jeb**o - rekao je on, na šta je Marijana kroz smeh odgovorila da je laže.

Kako je to izgledalo, prenosimo vam u celosti u video-prilogu u nastavku:

Kada je reč o njegovom odnosu sa Majom Marinković, podsećanja radi, njemu je Maja u toku njihove turbulentne veze i svađa od kojih su odzvanjali zidovi ''Zadruge 4'', jednom prilikom u dvorištu, na isti način izjavila ljubav:

Volim te jeb**o - rekla je Maja.
Jeb**o? U jeb**e, počela si kao filmu ili serijama - rekao je Janjuš, na šta se Maja nasmejala.

Kako je to izgledalo u Zadruzi 4, prenosimo vam u celosti u video insertu u nastavku ovog teksta:

Video: TV Pink

Da li mu se Maja i dalje dopada, da li ga Marijana podseća na nju, s obzirom na to da su njih dve bile veoma bliske prijateljice, ili je to, pak, rekao samo iz šale, ostaje nam da saznamo. Svakako, po svemu sudeći, možemo zaključiti da ga ova ''Zadruga 5'' i sve u njoj, podseća na bivšu ljubav, Maju Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.Ž.

#Marijana Zonjić

#Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković