AKTUELNO

Nove drama!

Dejan Dragojević nastavio je razgovor sa Sandrom Rešić u spavaćoj sobi.

Ja vidim njegove poglede, kad maše, namerno...On niti šta gubi, niti dobija - govorio je Dejan.
Filip brzo izgustira stvari, sad mu nije po volji ovde. Čudno mi je što ga ovoliko dugo drži, ne izgleda mi da lažucka - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila Dragojević ušetala je u spavaću sobu, pa se pridružila razgovoru.

Aj sedi - rekao je Dejan.
Neću, prišla sam samo da vidim gde si - odbrusila je ona.
Molim te - nastavio je on.
On se samo plaši - pravdala ga je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao je da dajem povoda. Ajde još da ga demantujem, laže! Pričamo otvoreno, čovek je prišao da me pita što sam složila stvari. Potištenost kod mene ne prolzi, suze ne prolaze. Suoči se sa ovim što imamo ili nemoj. Je l' vidiš da sam smršala? Što to meni treba? Da bih tebe tešila? Nemam živce nikog da tešim. Ja ovde neću biti ni sa kim, sve i da nisam sa tobom. On prikriva lažno poverenje. Šalje ljude u izolaciju da me pitaju kako sam... Je l' možeš da se suočiš sa problemima? - govorila je Dalila.
Mogu - odgvoorio je on.
Kome ti pretiš? Više ucena nego pretnja. Miljana i ja po celom imanju tražimo Dejana i Sandru, a Dejan sedi na krevetu - nastavila je ona.
Sad kažem, reč više neću ni na koju stranu voditi. Meni samo para oči i uši ono kako ja vidim šta može biti - dodao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta meni para? Ja bih tebe udavila, onog istog dana bih se popela udavila bih te. Kad budeš video da sam zajahala i pevala pesmu, možeš da kažeš, a do tad nemaš šta da mi prebaciš. Ti sediš utučen i onda op i na sto... Mangupe veliki! Ja ću da ispadnem najgore, težim ka tome. Ne interesuje me šta ti misliš! Život sam uložila u naš brak... Ti si takav, hladokrvan, ja izgubim kosu. Ti si svestan samo dok sediš i pričaš, čim vidiš situaciju moraš da komentarišeš - govorila je Dragojevićka.
Je l' ti misliš da se on tebi sviđa? - pitala je Rešićeva.
Da, misli - odgovorila je Dalila.
Ne - dodao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne ulazim u njegove namere, jer me ne zanimju - govorila je Dalila o Filipu.
U pravu si. Šta mene tu povredi, ne da li ćeš pričati sa njim ili ne, nego što ć ljudi uperiti prst - govorio je Dejan.
Ja sam tebi rekla, u moje rasprave ne ulaziš! Ako ćeš da funkcionišeš na osnovu tuđeg mišljenja... Kako se neko zaljubio, isto tako će se odljubiti. Šta treba od čoveka glavu da okrećem? - pitala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' sam ja za ovih pet godina imala jedan kiks? Je l' sam te navela na nešto loše? - pitala je ona.
Ne. Problem je ispao jer sam ja pitao nešto - rekao je Dejan.
U ovoj situaciji možeš samo da me nasmeješ, ako hoćeš. Neću ubijanje u pojam, ja ću to lako završiti. Je l' ti razumeš da se čovek meni obrati? Ja sam od krvi i mesa. Sinoć je dobacio nešto i ja sam počela da se smejem. Ušao si u trip! Ne može niko da me povredi, ako ja to ne dozvolim... Možda ste svi u pravu i ja grešim - nastavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u tebe siguran, znam koliko me voliš, znam šta smo prošli i stekli - pričao je Dejan.
Gušiš je. Pošto nijedan razgovor nije pomogao i samo je gore... Ajde danas i sutra dajte sebi vremena, svedite komunikaciju na minimum. Možda si u krivu i ona tebi priđe za dva sata - savetovala je Sandra.
Ti nisi normalan! Šta je smešno? On mene gleda... - rekla je Dalila.
Kao Boga - dodala je Sandra.

Dalila se iznervirala i otišla iz spavaće sobe.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: A.N.

#Zadruga