AKTUELNO

Niz užasnih događaja, u kojima su glavni akteri pripadnici naše estrade, obeležili su početak nedelje.

Ivana Marinkovića izbola verenica makazama

Horor na Novom Beogradu prvi je događaj u nizu - sve se dogodilo posle 20 časova, kada je Ivana Marinkovića, poznatijeg kao bivšeg muža pevačice Goce Tržan, verenica napala makazama i izbola ga u predelu ruke. Fotografija krvave ruke odmah je završila na društvenim mrežama, čak i pre nego što je odveden kod lekara kako bi se ustanovile povrede.

Foto: Instagram.com/ivanmarinkovic79_official

Njegova verenica pokušala je da obmane javnost, rekavši za medije da ona i Marinković sede u stanu i smeju se novinskim natpisima, međutim, nije računala da će mediji slikati krv ispred njihovog stana, ali i Ivana, koji sa kolima hitne pomoći odlazi da sanira rane.

Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Tuča Darka Lazića i devojke Barbare

Ubrzo nakon skandala u vezi sa Ivanom Marinkovićem, kao bomba odjeknula je vest da su se Darko Lazić i njegova devojka Barbara potukli nakon jednog slavlja povodom punoletstva i da su se pred masom ljudi vukli, tukli i gurkali a onda nasilje nastavili u svom automobilu. Oboje su, kako navode izvori sa lica mesta, bili pod dejstvom alkohola, što je stalna pojava kada su njih dvoje u pitanju.

Foto: Instagram.com/barbara.bobak, Tv Pink Printscreen

Modelsica Nevena Adžemovic zavrsila u "Lazi Lazarević"

Iako se u medijima prvobitno pojavila informacija da Ivana Stamenkovic Sindi hospitalizovana, istina je da je njena sestra, Nevena Adžemović, sinoć oko 21 čas i 30 minuta primljena u bolnicu “Laza Lazarević”.

Naime, nekadašnja članica grupe “Models” je uz pratnju patrole odvezena u pomenutu bolnicu a povod je bio nervno rastrojstvo, a njena majka zvala je Hitnu pomoć, koja je zvala policiju za asistenciju.

Foto: Printscreen YouTube

Autor: D.T.

#Barbara Bobak

#Darko Lazić

#Ivan Marinković

#Nevena Adžemović