AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu autorske emisije Ognjena Amidžića.

Nova epizoda 14. sezone najgledanije late night emisije „Amidži šou“ je na programu TV Pink i večeras u dobro poznatom terminu, uživo od 23 časa. Ognjen Amidžić je ponovo uspeo da spoji nespojivu ekipu, pa tako večeras u studio dolaze legenda narodne muzike Lepa Lukić, bivša zadrugarka i pevačica Rialda Karahasanović, frontmen „Lapsus“ benda Emir Aličković, reperi Đekson i Coja, influenserka Sara TKD, kao i novinar TV Pink M Božo Dobriša

Učesnica „Zadruge 4“ i pevačica Rialda Karahasanović napravila je pravu pometnju kada je prošlog utorka pevala aktuelnim zadrugarima na žurki. Posebnu pažnju izazvalo je kada je odmila da se javi bivšoj cimerki Jovani Tomić Matoroj. Rialda će ovog utorka kod Ognjena govoriti o tome zbog čega ju je Matora razočarala, da li je zadovoljna učešćem svoje dobre drugarice Sandre Rešić u ovoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, kako komentariše učesnike „Zadruge 5“, ali i zbog čega je odlučila da stavi tačku na vezu sa Kenanom Tahirovićem. Osim toga, Rialda će se osvrnuti i na planove za pevačku karijeru i projekte koje priprema. 

Foto: Pink.rs/N.Brajović

Legenda narodne muzike Lepa Lukić našla se u žiži interesovanja nakon što je izašao film „Toma“, o životu čuvenog Tome Zdravkovića sa kojim se družila. O tome da li je verno prikazan Tomin život i karakter, kako je izgledalo njihovo druženje, o anegdotama i neispričanim detaljima, ali i tome da li je zadovoljna kako je ona prikazana u filmu, Lepa će ispričati u emisiji „Amidži šou“.

Foto: TV Pink Printscreen

Još jedan bivši zadrugar, Đekson, dolazi kod Ognjena, zajedno sa svojim drugom i kolegom, reperom Cojom, sa kojim ima zajedničku pesmu „Meysha“. O uspehu pesme, koja je postala TikTok trend, ali i svim aktuelnim temama Đekson i Coja će govoriti u emisji „Amidži šou“.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako neko sme da pita poznate sve ono što drugi ne smeju, o je sigurno Božo Dobriša. Poznat po škakljivim pitanjima i da često ume da zbuni javne ličnosti, Božo će večeras ispričati sve o najzanimljivim intervjuima koje je uradio za TV Pink M, da li je nekad doživeo neku neprijatnu situaciju i sa kim priželjkuje da uradi intervju, a do sada nije.

Foto: TV Pink Printscreen

U studio stižu i Emir Alićković i influenserka Sara TKD, zato ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije „Amidži šou“ večeras od 23 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Coja

#Emir Aličković

#Lepa Lukić

#Nemanja Đerić Đekson

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Rialda Karahasanović

#Sara TKD

#Televizija Pink

#božo dobriša

#emisija

#voditelj