AKTUELNO

Palo pomirenje posle dramatične noći?

Sinoć se odigrala prava drama na Novom Beogradu, u iznajmljenom stanu Ivana Marinkovića, bivšeg supruga pevačice Goce Tržan, i njegove verenice Jelene Ilić. Iako im je policija uz konsultaciju sa tužiocem posle fizičkog obračuna izrekla obostranu zabranu prilaska, a naloženo je i navodno da Ivan mora da napustu stan, par ih nije poslušao i zajedno su u stanu.

Ispred njihove zgrade od jutros su novinari, koji su zatekli Ivana koji je izašao iz stana, kako bi prošetao kuče. On se ponašao kao da se sinoć nije dešavala krvava drama, a izašao je u istoj garderobi kao i sinoć.

Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Podsetimo, komšije su prijavile da se u stanu u kome žive Ivan i Jelena kao podstanari čuje buka i svađa, te da su na hodniku zatekle lokvu krvi. Ivan Marinković je najpre verenici Jeleni Ilić navodno zadao tri-četiri udarca otvorenom šakom, šamarao je, a ona njemu ubodnu ranu makazama u predelu leve podlaktice. Marinković je prevezen u KBC Zemun, gde mu je konstatovana ubodna rana koja je krvarila čak i kada je policija došla na lice mesta i zatekla ga ispred lifta.

Foto: Instagram.com/ivanmarinkovic79_official

Autor: D.T.

#Ivan Marinković