AKTUELNO

Malo ko je ovo znao!

Nevena Stamenković Adžemović, nekadašnja članica grupe "Models" oko 21.30 časova završila je u bolnici Laza Lazarević. Nekadašnja pevačica je uz pratnju patrole odvezena u bolnicu Dr Laza Lazarević, kako navodi "Kurir". Prema neproverenim informacijama bila je pod dejstvom nedozvoljenih supstanci.

Foto: Tanjug

Nevena je bila udata za Srđan Adžemović, koji je uhapšen pre sedam godina na Zvezdari zbog nelegalnog posedovanja oružija. Bivšoj modelsici je to tada jako teško palo, pa je u izjavi koju je dala za medije rekla sledeće:

Ne bih da komentarišem bilo šta što je vezano za moj privatni život, na tu temu više ne želim da pričam .

Poznato je da su se njih dvoje više puta mirili, ali pre apr godina su stavili tačku na svoj brak.

Foto: Printscreen YouTube

Nevena je svojevremeno bila poslanica u Skupštini Srbije kao član stranke Nova Srbija, o čemu se tada naširoko polemisalo u javnosti. Pre par godina se pričalo da je doživela fizičko nasilje od svoje majke u njihovom porodičnom stanu na Novom Beogradu, gde još žive i Nevenin tata i njen sin Rastko, što je bivša modelsica potom demantovala.

Nevena je u grupi Modelsice bila sa svojom sestrom Ivanom, pozantijom kao Sindi, koja takođe nije imala sreće u ljubavi i godinama se bori za starateljstvo nad svojom ćerkom. Nevena je u jednom intervju koji je dala 2018. godine otkrila da njih dve nemaju oca da im finansijski pomogne, ne bi znale kako da prežive:

Trenutno živim od finansijske pomoći svog oca, jer od te alimentacije koju dobijam od bivšeg muža teško da bih mogla da živim. Moj tata izdržava i mene i Ivanu (sestru Sindi). Toliko sam se dobro udala i razvela, da mi nije oca, ne znam šta bih radila - rekla je tada Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.

#Nevena Adžemović