AKTUELNO

Šok u Beloj kući!

Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem je u toku, a Marko Osmakčić komentarisao je svoju etiketu najnesposobnijeg zadrugara, koju su mu dodelili gledaoci:

Mene pogode nekada ovakve priče, jer zameram što sa 17 godina od roditelja nisam imao ništa, skoro 50 minuta ljudi sad objašnjavaju umesto mene, meni je jako drago, znači da sam u žiži interesovanja. Ja sam se potrudio da budem uspešan i izgrađen. Ja mogu da pretpostavim zašto sam izglasan. Sumnjam da će ovo sa Marijanom otići daleko, mislim da će doći do nekog s*anja - počeo je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

On se isto ponaša i u vezi i van veze, nema razlike u ponašanju, njega nema kad treba da se priča. On opet pravi iste greške - rekla je Marijana.
Samo da kažem još nešto za Sandru, imao sam neko interesovanje, ja nemam problem sa tim ko je koga otkačio, neka bude da je ona mene, ja mislim da je to bilo uzajamno, primetili smo da nije to-to, tako se završilo. Mnogi smatraju da je Sandra izgrađena i inteligentna, ne bi se ona upustila u odnos sa mnom da sam ja toliko nesposoban, neka tako razmišljaju. Priznajem da sam bio malo neodlučan, lutao sam, tu jesam labilan. Ja sam se najbiše sa Stanijom družio, rekao sam da mi se ona najviše sviđala, to je istina, nisam ni znao kakav je njen odnos sa tim dečkom. Moj izbor je bio da se ja družim sa Stanijom, meni je godilo ako me ona uputi. Za mene je Stanija ikona, čast mi je što sam njena marioneta - nastavio je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mu želim sve najbolje, on je stvarno dobar dečko. Ne treba mi ovo u životu - dodala je Marijana.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga