AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem. Veče kada tajne nestaju i kada su sve istine ogoljene do kraja. Zadrugari komentarišu "najnesposobnijeg" ukućanina, Marka Osmakčića, koji je na anketi imao najveći broj glasova publike za ovu titulu. Voditelj je dao reč Mikiju Đuričiću i zamolio ga kaže svoje mišljenje na temu sugerisanja Stanije Dobrojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Poenta priče je da ti nisi dao šansu ljudima da te upoznaju, Stanija jeste poznata, ali ti je veličaš, misliš da je velika zvezda. Stanija da nema tebe bi sedela na garnituri i mazila kera, ti njoj daješ kadar a ne ona tebi. Ja sam mu rekao, Marko daj šansu da te ljudi upoznaju, dopašćeš im se , pričaj sa njima kao sa mnom - govorio je Miki.
Srčan jeste, ali pretereuje - dodao je Mensur.
Poenta je rijalitija, napravi izbor ili sranje ali neka bude tvoj! Ne treba tebi niko da govori ništa, ispadaš smešan. Stanija ti misli dobro, to je u redu, ali omatorila je, živimo od stare slave i ona i ja. Njeno viđenje rijalitija je prošlo, očigledno te nije dobro navela čim nisi izglasan za nešto bolje - rekao je Đuričić.
Čula sam sve, svi imaju pravo da komentarišu kako hoće. Gledam ga kao dečka normalnog, kao druga. Videla sam ga kao dobar materijal za ovaj format. Gledaoci prate naš odnos koji je interesantan i zanimljiv, on mi je drag zato sam i najbliža sa njim. Interesantan je, izaziva pažnju, sam po sebi je jako zanimljiv, a odnos sa ženama je samo njegov. Moja sugestija je bila za Sandru Rešić - govorila je Stanija dok je Đuričić nije prekinuo.
Šta si ti provodažija alo bre - vikao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si čovek iz Kupinova, ja sam beli svet obišla, tvoje mišlkjenje me ne zanima - nastavila je Dobrojevićeva.
Da li ti misliš da je Marko nesposoban da sa nekim vodi dijalog, pa mu ti govoriš kada da počne i kada da ga prekine? - ubacio se Mihić.
Videćete vi ko je Marko kada ja izažem, bićete iznenađeni. To vama sve samo tako igleda a u suštini on sam donosi odluke - nastavila je Dobrojevićeva.
Ti ako si drugarica treba da mu kažeš da se Marijani sviđa Janjuš i da će vrlo brzo da fasuje - dodao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga