AKTUELNO

Za crnim stolom opšta katastrofa!

Zadrugari su nastavili da glasaju za najbolji i najlošiji nastup na Zadrugoviziji, a reč je dobio Mc Damiro:

Foto: TV Pink Printscreen

Svi ste me oduševili na nastupima, pokazali ste da svi možete to lepo i fino da uradite. Što se tiče najgoreg nastupa, razočarala me je jedna osoba, a gledao sam je napolju. Meni Sandra Afrika ne peva ništa bolje od Stanije. Smatram da sam kompetentan da komentarišem ovo. Stanijin nastup me je baš raozčarao, bili ste najgori. Što se tiče najboljeg nastupa, po meni su bili najbolji Tanja i ekipa - rekao je Demiro.

Stanija Doborjević je sledeća dobila reč:

Foto: TV Pink Printscreen

Biću kratka... Zadrugovizija je bila fantastična, samo su neki ostavili veći i manji utisak. Što se tiče grupe koja je najbolja, mislim da pažnju treba da dobiju Mateja i ekipa. Pohvalila bih i Deniz, možeš da odeš u ono vreme da budeš jedna od Modelsica. Najbolja Mateja i ekipa, a najgora Miki i Luks - rekla je Stanija.

Lepi Mića je dobio reč, pa je rekao:

Foto: TV Pink Printscreen

Zaboravili ste energiju Limenog, i nemojte mu oduzimati želju da pobedi. Ima pravo na to. On je jedan koji je dobio glas naroda, Limeni je po meni ozbiljan moralni pobednik. Dobio je pohvale od skoro svih, pa čak i na Instagramu od kog živite. Kada smo pričali o tome, svi su govorili Rešićki i čestitali joj, a niko nije spomenuo Limenog i Vanju, sa kojima je Sandra bila. Pobeda je ekipna. Oni su zaslužili tu pobedu. Ja bih sada pričao o pobedniku o kom ste bili oduševljeni, a to je pobeda Tanje, Sandre i Gruje. Mislim da je Sandra neko ko izvrsno peva, međutim ovde mnogi neće da ti kažu, ali ti mnogi zameraju naglasak u tvom pevanju. Da nije bilo Tanje, vas dvoje ne biste bili ni blizu onoga što ste bili tu noć. Tanja je bila ta jagoda na šlagu. Za mene su ubedljivo bili najgori moj prijatelj Karić, Ivan i Magdalena. Ja sam od vas očekivao da ćete razvaliti - rekao je Mića.
Obećavam da ću pojesti svo Mićino povrće kad mu bude stiglo. Ja ne mogu bez hrane, a ti razvlačiš namerno kako bi nam prodavnica bila skraćena. Evo i Deniz mi se priključuje. I musli ću da ti pojedem, sve ću da ti pojedem, i Miju ću da ti pojedem, ma sve - ubacila se Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš koliko me boli ku**c što je Dalila to rekla, evo sad ću da pričam pet sati ako treba - rekao je Mića ljutito.

Sledeći je reč dobio Marko Osmakčić:

Foto: TV Pink Printscreen

Pevački su najbolji bili Tanja i njena grupa, ali definitvno najbolji nastup je od Mateje i njegove ekipe. A što se tiče najgoreg nastupa je Mikijeva grupa, ja se izvinjavam, ali su pomenuti još jedan loš nastup, a to je Irmin. Čist je promašaj bio - rekao je Osmakčić.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku:

Autor: N.Ž.