AKTUELNO

Au!

Nakon što je završila sa podelom budžeta, Martina Petrović dopustila je svojim cimerima da prokomentarišu njenu podelu, pa je reč sledeći

Foto: TV Pink Printscreen

Neću puno da dužim, nisam od prvog dana dobio mali budžet. Što se tiče podele, da sam dobio mali ništa ne bih rekao. Ti i ja nismo nešto bliski, dala si mi srednji, zadovoljan sam. Pokazala si da kad se dodeli mali budžet dokaže se ko je kome prijatelj. Meni je jedna situacija počela da bode oči, ali dala je veliki i mali budžet kao nekom paru..Meni je odnos Lepog Miće i Mije jako čudan, oni se pokrivaju pod ćebetom, budi je stalno. Ona je rekla da voli preko 60, tako da je meni to jako sumnjivo. Mnogo su mi oni bliski - rekao je Čolak.
Meni je Mia pripretila da ako pogledam Miću, da će biti svašta - ubacila se Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Baneta Čolaka, Dalila Dragojević je pre svog izlaganja Irmi Sejranić otpevala pesmu Dare Bubamare ''Bejbe ko te je*e'':

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam očekivala srednji, očekivala sam mali. Bićeš opaljena od strane Matore uskoro, Mc Aleks...Što se tiče budžeta, nisam očekivala ovo. Hvala ti na tome. Nadam se da će ti večeras odabir potrčaka biti drugačiji, a što se tiče tvog mišljenja o meni, slažem se sa tobom, ali od sada gledam isključivo sebe, jer sam se uvek borila ja sama za taj odnos. Ja ne želim da izgubim sebe u tom odnosu, ne želim da budem tužna i odvratna kritičarka. Drago mi je što si izašla iz te čaure, rekla sam ti koje čaure, da ne ponavljam opet koje. Ostani takva kakva jesi, dosledna sebi. Svi oni koji su te hvalili, sad su pokazali šta misle o tebi, evo Irma. Ona je prva koja priča da ne treba da gledamo ljude kroz male budžete, pa evo je skače - rekla je Dalila, pa ju je prekinula Irma, koja je imala da doda:

Foto: TV Pink Printscreen

Nemojte meni te priče, mene Đole moli da joj ne kažem ono šta mislim o njenom ponašanju. Kupila si ove ljude parama. Prošli put si rekla svoje lažno mišljenje o meni - ubacila se Irma.
Irma uopšte nije pogođena budžetom, šta vam je, ona nju sada testira. Svidela mi s epodela, neću da dužim, ali hoću da prokomentarišem za Miću. Ja sam to rekla još i kad je Mihić imao okršaj sa Mićom, rekla sam da Mia kroz samu rečenicu da njoj nije problem da bude sa ljudima koji imaju 60,70 i 80 godina...Moj glas mnogo vredi i dobijam ga nazad, pa ga neću trošiti mnogo.. Od tog trenutka se Mia nije odvojila od Miće. Mića je postao inventar Zadruge, ne bih mogla da zamislim onaj gornji deo bez njega, ali ne može Mića da bude pošteđen kad se nešto ovakvo desi. On nikada nije imao neki odnos kao što je ovaj sa Mijom - zaključila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Dame i gospodo, loše vaš služi pamćenje. Prošle godine su meni gurali Teodoru, da se sa njom mazim i pazim, ali vi to ne znate jer niste bili prošle godine u Zadruzi, a vi niste ni gledali. Džaba krečite, džaba radite, to se ponavlajaate, izmislite nešto novo , to nije istina - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Mićinog izlaganja, zadruagri su skandirali na sav glas rečenicu: ''Mića se zaljubio'', na šta je on odreagovao osmehom.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku:

Autor: N.Ž.

#Bane Čolak

#Dalila Dragojević

#Lepi Mića

#Mia Jovanović