AKTUELNO

Nikog nije štedela!

Martna Petrović nastavila je da deli male budžete.

Mali budžet Mija, sa tobom nisam bliska. Mića ima uvek da ti da, njemu sam dala veliki - rekla je Martina i dala mali budžet.
Limeni, mali budžet. Izvinite, ako nešto treba tražite mi - nastavila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet Stanija. Imaš pogled da čovek ne zna šta da mu misliš. Ne znam ni da li imaš mišljenje o meni. Tek kad te neko isprovocira znaš da odgovoriš. mislim da imaš dečka i da ne bi trebala toliko sa Markom, iz poštovanja. Što se tiče Marka, ušli smo u mali konflikt. Prišao si mi i pokušao lepo da popričaš, ako misliš da ću lepo da pričam nakon što si se drao, grdo se varaš. Stanija te ovde izvlači. Razumem da ti se svidela, ona ti je neostvarini san. Janjuš je branio Marijanu, a ti se se ugnezdio kod Stanije. Ja da imam dečka i da dođe bivše da me brani, a sadašnji da sedi kao fiku...Meni je top odvratno. Na rečima si jak, a na delima nula. Lepo izgledaš, ali maniri i ponašanje...Treba da se pokažeš kao džentlmen i šmeker - pričala je Petrovićeva.
Ponosan sam što sam od tebe napravio pravog vođu. Da mene nije bilo i dan danas bi bila mutava. Tako se to radi. Ja sam tebi sklonio brnjicu i sad ti pričaš - odgovorio je Osmakčić.
Vanja nisi glupa, tvoje izgled i reči zavaravaju ljude. Stefane, sa tobom sam se najviše svađala od svih ljudi. Znaš da me iznerviraš sa plakanjem, ja to mrzim. Ne volim kad neko plač za sitnicu - nastavila je Martina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ante, volim kad mi se ljudi obraćaju drugarski, ali te forice muvana, to mi je odvratno. Ko god to bude uradio, ja ću da se distanciram. Pričali smo normlano prijalo mi je tvoje društvo, više ne - istakla je ona.
Ne znaš da prihvaiš zezanciju - dodao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.

#Zadruga