AKTUELNO

Drama za crnim stolom!

U toku je raspodela budžeta. Ovonedeljni vođa Martina Petrović sledeći budžet dala je Deniz Dejm.

Znaš da budeš histerična. Pozitivna si, smatram da si intelignenta. Znaš da vratiš na fabričko. Imaš najlepšu glavu u Zadruzi, izuzetno lepa devojka, svetski izgledaš - pričala je Martina.
Hvala - dodala je Deniz.
Sale glumac je stariji i mislim da treba da dobije veći budžet. Ja bih ovde svima dala veliki da mogu, ali neću moći. Glumac mnogo priča, izvede me iz takte u sekundi. Najviše pričaju Mića, glumac i Miki - nastavila je Petrovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći srednji budžet ide Franu, pokidao si na Zadrugoviziji. Mislim da si inteligentat, to sam videla kad sam bila vođa i kad si iznosio stavove. Kad komentarišeš, komentarišeš kvalitetno. Vidi se da ćutiš i držiš u sebi - pričala je Marina.
Hvala ti puno - rekao je Fran.
Aleksandra, znaš da budeš naporna, rekla sam ti 300 puta. Izvedeš me iz takta, da ne znam šta ću od sebe. Prošle nedeje si dobila mali budžet, sad ćeš srednji. Videla sam da ti je bilo loše...Iznervirala si me kad si se drala na Cara, ostalo sam ti rekla prošle nedelje - nastavila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja nisi glupa devojka, ali imaš tupu facu. Treba više da se smjemeš - istakla je Matina, pa nastavila:
Što se tiče Baneta, smatream da si koristoljubiva osoba. Primetila sam da kad neko ima ti prilaziš. Mislim da si podmukao, ćutiš i skupljaš, a ako te neko popreko pogleda onda sve pričaš. Znaš da budeš dobar, zlopamtilo si. Za tebe čovek ne može da kaže da si loš, a ni da si dobar.
Hvala - dodao je Đokić.
Sledeći mali budžet Mima. Čula sam od Milice da si je provocirala - rekla je Martina.
Postala si Miličin advokat - odbrusila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Prošle nedelje se nisi bunila - dodala je Martina.
Ja sam njoj prijatelj - nastavila je Sejranićeva.
Vidimo, svakog prijatelja si uvredila kao i Olju Bajhrami - dobacio je Dejan.
Kad si trebala da pereš sudove, počela si da plačeš. Ja stvarno ne znam zašto? Sa Pekijem, vizuelno lepo izgledaš. Nemam šta da kažem, videla sam neke stvcari koje su mi dale do znanja. malo pre se smeškaš dok su se njih dvoje svađali. Vidi se da ti se sviđa Mensur - rekla je Martina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.

#Zadruga