AKTUELNO

Drama!

Nekada veoma bliske drugarice, Aleksandra Prijović i Andreana Čekić prekinule su prijateljtvo, a sada je isplivao razlog zahlađenja odnosa.

Razlog što je Andreana prekinula kontakt sa Prijovićkom jeste taj što je Aleksandrina majka Borka navodno preotela dečka mami njene koleginice, a što je otkrio izvor blizak pevačicama.

- Andreanina mama, baš kao i Borka, ima stan u Beču, a Aleksandra je ranije stalno dolazila kod njih, čak je umela i da prespava tu kad ima nastupe i gledala je Sonju kao drugu majku. Sonja radi u Beču i uvek se radovala kada njena ćerka i Aleksandra dolaze kod nje i volela je što se druže - ispričao je svojevremeno dobro obavešten izvor iz Beča.

- Prve svađe krenule su zbog ljubomore Andreane, koja je smatrala da njena majka previše pažnje i stvari poklanja Aleksandri, pa je zbog nje često umela da se posvađa sa majkom. Ali prijateljstvo se okončalo kada je Aleksandrina mama Borka ušla u vezu sa dugogodišnjim Sonjinim dečkom. Tačnije, umešala je prste i preotela ga. Tada su i pevačice prekinule svaki kontakt - zaključio je izvor.

Podsetimo, majka Aleksandre Prijović, često privlači pažnju javnosti, kako zbog svog izgleda i života, tako i zbog popularnosti svoje ćerke. Borka, koja se od Aleksandrinog oca razvela, još dok je ona bila devojčica, na društvenim mrežama je pokazala kako uživa u vezi sa kolegom Fahrudinom Buljubašićem, a ova romansa navodno traje već nekoliko godina.

Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama Borka i Fahrudin srećno su zaljubljeni, a mediji pišu da Aleksandra, ne samo da podržava majku da bude emotivno ispunjena, već izuzetno ceni njen izbor i vrlo često vreme provodi u Fahrudinovom društvu.

Autor: M.M.