AKTUELNO

Ovo atraktivno izdanje Svetlane Cece Ražnatović mnogima nije ostalo u sećanju.

Svetlana Ceca Ražnatović, najveća muzička zvezda na ovim prostorima, od početka svoje karijere je uzor devojkama koje se ugledaju na njeno odmereno ponašanje, način pevanja, ali i fizički izgled koji je oduvek bio u trendu i bez daha ostavljao oba pola.

Foto: Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Pink.rs

Iako je svoj stil menjala tokom godina, sa bojom kose nije često eksperimentisala - mnogobrojni fanovi zavoleli su je kao brinetu i Ceca je ovoj boji ostala verna. Ipak, mnogi su zaboravili da je Ceca nekada davno bila i vatrena crvenokosa, što je tada oduševilo domaću publiku.

Foto: Ceca, Foto: YouTube Printscreen

Ceca je 1995. godine gostovala u jednoj muzičkoj emisiji u kojoj je zapevala svoje velike hitove, a tadašnje gostovanje iskoristila je i da ispromoviše novu frizuru koja je pobrala pozitivne rekcije. Muzička zvezda i sa crvenom bojom kose izgleda sjajno, ali je, ipak, odlučila da se posle nekog vremena vrati boji po kojoj je prepoznatljiva.

Foto: Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: YouTube Printscreen

Kako je Ceca tada izgledala pogledajte u video-snimku:

Bila je i plavuša

Pre tačno deset godina Ceca je izdala album "Idealno loša" koji je osvojio brojne nagrade, iznedrio brojne hitove i obeležio 2006. godinu, a pevačica je u tom periodu napravila veliku vizuelnu promenu ofarbavši se u plavo.

Foto: Svetlana Ceca Ražnatović u spotu za pesmu "Lepi grome moj", Foto: YouTube Printscreen

Foto: Svetlana Ceca Ražnatović u spotu za pesmu "Lepi grome moj", Foto: YouTube Printscreen

Ona je te godine održala i prvi u nizu spektakularnih koncerata na beogradskom Ušću na koje je došlo više od stotinu hiljada njenih fanova, a Cecini solistički koncerti na ovom prostoru postali su tradicija - 2013. godine je okupila fanove na istom mestu, odmah nakon što je objavila album "Poziv", a ostvarila je nezapamćenu posetu oborivši sopstveni rekord.

Foto: Svetlana Ceca Ražnatović u spotu za pesmu "Lepi grome moj", Foto: Printscreen

Nakon koncerta 2006. godine, Ceca je još nekoliko meseci bila plavokosa, a onda je vratila svoju staru prepoznatljivu boju kose.

Autor: D. Tanasijević

'