AKTUELNO

Besan!

U toku je specijalna emisija, voditeljka Dušica Jakovljević je vaš večerašnji domaćin. Naime, ona je u ovoj emisiji ugostila majku Milice Veselinović i brata Dejana Dragojevića, Davida Dragojevića. 

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ispovesti Dejana Dragojevića kod Darka Tanasijevića u Šiša baru, Dušica je pitala njegovog brata za mišljenje na ono šti je video.

On je trenutno zaplakao, zbog svega što su prošli. On nju trenutno sve razume - rekla je voditeljka.
Videli smo i ona da plače malo pre kada je pričala sa Darkom. Neka pusti onda malo da se zabavlja sa Carem neka se zabavljaju, pa nek se opusti. Mislim da ljudi koji gledaju ovo shvataju da sve ovo nije normalno. Ona je u svom filmu, u Caru, čokoladama u nekom svom svetu, a on plače u depresiji. Ne kažem da nije teško zaista, ali trenutno pričaju dve različite priče. Gde je njoj Dejan u njenoj priči, a on nije nju vadio iz usta. Evo milion poruka dobijam, pušu da spašavam brata. Mama se neće oglašavati, zbog zdravstvenog stanja. I tata je poludeo i u šoku je kad je video mamu. Iskreno, svi su u šoku. Ovo nije normalno, ona je kao reptil kao hobotnica. Po njoj se vidi neka zla energija, uvek je bila tako negativna. Brat koji je došao a godinama se nismo videli, tražio sam da ga vidimo, ona je frku napravila, odmah da se ide za Bosnu, samo zato što se njoj ne ide. Ako mi ne ideš uz du*e, odmah problem - naveo je David.
Trenutno ih vidimo na ekranu, zagrljeni su, osmeha nema - nastavila je Dušica.
Da vidimo zaljubljenost vidimo ovde - ironično je rekao David.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga