AKTUELNO

Ozbiljne teme!

Dejan i Dalila Dragojević sedeli su na garnituri u dnevnoj sobi, a onda im se pridružila i Sandra Rešić.

Šta ti priča ova zmija? - pitao je Dejan.
Veruj mi da ne ide nigde. Ja tebe razumem da izgleda kao da ide - govorila je Sandra.
Ali ja nigde ne idem. Ako meni sad uputi lepe reči, Filip kaže da izgledam kao labrador, ja se smejem. Meni su to simpatične stvari, volim to da čujem. Je l' voliš to da čuješ? Da izgledaš kao torta? - upitala je Dalila.
Naravno - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je on jutros na*ušio, ali i ja sam njega, bacila sam flašu, šolju. On je otišao lupio rukom u zid i poslao Mikija da se izvini, došao i on da se izvini - nastavila je Dalila.
Jako je lepo ako uspeš da ideš kroz rijaliti bez zbližavanja sa ljudima - dodala je Rešićeva.
Ja kad krenem da poklapam kockice to nije to, ali jeste - rekao je Dragojević.
Koliko je dobra vaša vezanost, dobro je da znaš da imaš nekog uz sebe - nastavila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla, volim ga najviše na svetu, ali mora da me pusti da dam malo sebi oduška. Nije ružno ako me neko dotakne za kosu, uštine za obraz. On se istripovao da je Filip naslonio svoju nogu do moje, a ova ga zajahala pre neki dan - pričala je Dalila.
Izgorela je - rekla je Sandra.
Meni je posle bilo žao. Imam osećaj da sebe moram da stavim na hlađenje, a neću da se prehladim, da naš odnos ne pređe u nešto. Meni to sve bude borba sam sa sobom - dodao je on.
Kao što sebi daješ vremena, tako daj i njemu, da se navikne na to tvoje. ima peckalice jer je povređen i besan. Daj mu vremena da se navikne na novonastalu situaciju. Da si se navikao za jedan dan na to što ona hoće, pomislila bih gde je tu ljubav? Ja bih se plašila za njegovu ljubav prema tebi. Navićiče se da ti odeš na cigaru, a da on ne krene za tobom. On je više beba nego ti - govorila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga