AKTUELNO

Au!

U toku je specijalna emisija koju vodi voditeljka Dušica Jakovljević. Naime, ona je u ovoj emisiji ugostila majku Milice Veselinović i brata Dejana Dragojevića, Davida Dragojevića. Naredni prilog koji je bio pušten, ticao se odnosa Dalile Dragojević i njenog supruga Dejana.

Kako je izgledao prilog, pogledajte u nastavku:

Dušica je nakon priloga najavila komentarisanje odnosa Dalile, Dejana i Filipa, od strane Mikija Đuričića koji se trenutno nalazi u ''Šiša baru'' sa voditeljem Darkom Tanasijevićem. Darko ga je tom prilikom pitao kako je i kako komentariše ovaj ljubavni trougao:

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro sam, šta znam. Ne govorim ništa ukućanima, da se ne mešaju. Puštam Dalilu da reši sama, ali je činjenica da su zaljubljeni. To je jače od njih. Ona voli da komentariše, ali se sad sve okrenulo i ne može da se kontroliše. Ja sam dok to još nije otišlo predaleko pričao. Meni nije jasno, dal je njega sramota, dal je nešto uradio za tih pet godina - rekao je Miki.
Jel si primetio promenu u Filipovom ponašanju? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, naravno. Pazi, ona je njima iz zaje**ncije rekla da onaj ko bolje kuva, da će da se za njega odluči. Kad su muškarac i žena srećni u braku, ovo im se ne dešava. Ona sve gleda tako tužno, ali su me opteretili skroz. Plačem sa Dalilom, plačem sa Dejanom, pa šta će to meni. Draže mi je kad su sad u problemu, pokazuju kakvi su - rekao je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

U kom trenutku će Dejanovi postupci biti u skladu sa onime što priča? - pitao je Darko.
Ne verujem da su tolika go*na da su dogovorili sve ovo. Ma oni se dogovaraju o svemu, pričaju sve u šiframa. On mi je priznao da priča sve u šiframa, pominje neke cipele nešto, ne znam ni ja. Osećam se kao da imam sina pubertetliju. Taj odnos ako se popravi neće ličiti ni na šta- rekao je Đuričić.
Ona ga je omađijala sigurno - zaključio je on.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku:

Autor: N.Ž.

#Dalila i Dejan Dragojević

#Filip Car

#Miroslav Miki Đuričić