AKTUELNO

Drama se nastavlja!

Nakon muka u frizerskom salonu između njih dvoje, Dalila Dragojević i Filip Car počeli su priču o problemima između njih dvoje. Naime, oni su jedno drugom zamerili mnogo toga.

Foto: TV Pink Printscreen

Nekome kome kažem smećaru, klošaru, drukaro, lažovu kažem samo njemu to. Ti okolo po kući pričaš to - rekao je on.
Ti si meni rekao popu*i mi kur*c - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Da ti mene gađaš šoljom, stvarima, hranom. Tvoj problem je što si ti navikla da budeš glavna, a ja sam navikao da ja budem. Razumeš? Onda nećeš ni ti voditi glavnu reč, a ni ja, nego neki kompromis u našem druženju. Da se ja prekrstim i zakunem u majku i u sestru, i da mi ti kažeš da lažem. To mi je gore nego da si me sa nečim pogodila u glavu. Možeš misliti rekao sam kraljici da mi popu*i kur*c, šta li će ti na dvoru reći kad se vratiš- rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si folirant. Ti si se posle one situacije, nervozan otišao i smejao se u kući. I šta to meni govori? Eto koliko si bio nervozan i koliko te je pogodila cela situacija - rekla je Dalila.
Žao mi je što sam ti to rekao, pogrešio sam. Neke stvari su ostale zaje**ne i svestan sam njih. Oboje se ponašamo bahato, ali ću stajati iza toga. Ja kad lažem ja...Pogledaj me u oči, ja kad lažem ja petljam, nikada neću slagati direktno - zaključio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti i ja smo isti horoskopski znak, a drugačije se ponašamo i zaključujemo. To je zato što nije isto za muškarce i žene - rekla je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: N.Ž.

#Filip Car i Dalila Dragojević