AKTUELNO

Potrudila se da sve prođe u najboljem redu!

Nakon što je konačno pronašla svoju mirnu luku, Andreana Čekić radi sve što može da usreći svoju jaču polovinu. Kako se u medijima pročulo, pevačica je napravila svom dečku veče za pamćenje, pa je iz tog razloga odrešila kesu kako bi napravila da to sve bude savršeno.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je imala jako dobar razlog za slavlje, odnosno rođendan od svog voljenog, Andreana se potrudila da to sve prođe u najboljem redu, te je čak zakupila hotel, ali i iznajmila bend, kako prenose mediji.

Andreana se baš potrudila da Acu obraduje, a bogami nije ni štedela. Mislim da je spiskala skoro 5.000 evra za veselje. Zvala je i mnoge kolege, i to velika imena – Zoricu Brunclik, Kaću Grujić, Kemiša… Ma baš je bilo dobro, svi su se veselili do zore, a Aca pojma nije imao da mu se sprema žurka. Nekako su ga dovukli u restoran i kad je video šta je Andreana sve spremila, oduševio se. Mnogo mu je bilo drago i vidi se da je baš voli. Mislim da je konačno našla sreću, a vala i zaslužila je – završava izvor za medije.

Podsetimo, od kako su obnovili romansu, pevačica nigde ne ide bez pratnje svog izabranika Ace Čergara, te su na mnogim proslavama prisustvovali u paru i svima pokazali koliko im je skladna veza.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Andreana Čekić