AKTUELNO

Ona je ponovila postupak vantelesne oplodnje.

Popularna hrvatska pevačica i srpska snajka Severina Kojić nedavno je, nažalost, izgubila bebu.  Ona se tada podvrgla vantelesnoj oplodnji, ali je zbog stresa došlo do spontanog pobačaja u ranoj trudnoći.

Seve i njen suprug Igor nadali su se da će uskoro imati lepe vesti, budući da je pevačica ponovo bila na vantelesnoj oplodnji. Ipak, pevačica je odlučila da ovog puta ne dozvoli da joj bilo šta poremeti toliko željenu trudnoću te je prestala da prati medije i čita novinske natpise.

Severina je svesna da joj godine ne idu u prilog, ali s obzirom na to da je odabrala vrhunske lekare i da je njeno zdravlje generalno dobro, veruje da ima šanse da se ponovo ostvari kao majka, i zbog sebe i zbog Igora, kome će to biti prvo dete - rekao je izvor blizak pevačici.

Pročitajte još: A GDE SU TAMARA ĐURIĆ I SANDRA AFRIKA? Evo sa kim se Darko druži u Budvi kad nije sa Anom! (FOTO)

Bračni par nada se najboljem i veruje da će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja, Seve drugi put, a Igor prvi.

Ona je sada veoma oprezna, izbegava da je bilo šta uznemirava, pa zato ne čita novine ni portale. Postavi neku sliku na društvene mreže zbog kontakta s publikom i to je sve. I Igor joj u svemu ugađa, nedavno su išli i na odmor u Tursku, tako da uskoro očekuju lepe vesti, ali ne nameravaju da bilo šta objavljuju dok trudnoća ne poodmakne - zaključuje izvor.

Pink.rs

#Igor Kojić

#Severina Kojić

#Trudnoća

#pevačica

'