AKTUELNO

Više nije želeo da ćuti!

Protekla nedelja u "Zadruzi 5" bila je poprilično turbuletna, a javnost bruji o dešavanjima između Dalile Dragojević i Filipa Cara, koja su ozbiljno poljuljala njen brak sa Dejanom. Dragojevići su sada na korak do razvoda, a na sve to nije ostao imun ni David, Dejanov rođeni brat, sa kojim ne komunicira već godinama.

David se oglasio za Pink.rs vidno izrevoltiran svim dešavanjima, ali i brojnim izjavama Dalile i Dejana, koji su pominjali i Biljanu, a Dalila joj se sinoć javno obratila, što je Davida posebno iznerviralo:

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila Mujić…. Klasična manipulatorka, osoba koja sedi na dve stolice trenutno, Dejana drži na kvačilu, jer nije sigurna 100% za drugu stranu. To su njihovi bračni problemi koje oni treba da rese, znaju šta rade, oni se igraju rijalitija koji može ih koštati braka! Mene to ništa ne interesuje, samo da mi majku ne uzima usta. Jer jedina poruka koju je Dalila poslala mojoj majci jeste da zaboravi da ima sina, samo zato sto je mama rekla da nije znala da su se venčali iako je Dalilina porodica znala sve! Sada prebacuje priču na Dejana kako je njoj teško, nikada od nas se niko nije oglašavao, stalno potenciraju priču i idu u rikverc, ali onako kako njima odgovara, vidljivo da je Dejan sluđen, a ona tačno zna šta radi, šta priča, kod koga ide… Proračunata! Već od prethodnih rijalitija moja porodica je izložena blaćenju i lažima, od njihove strane i na taj način žele od sebe da naprave zrtve. Ne znam čemu to, kada nikada niko od nije pokušao da im rasturi brak - rekao je David.

Foto: PRINTSCREEN RED TV

Neshvatljivo je da Dejan na ovakav način priča o svojoj majci i porodicu, da li je moguće da niko od nas ne valja? Mama, baba, sestra, ja, ostala rodbina i prijatelji… Najbolnije mi je kada o majci priča na taj način, a bila mu je dobra do 21. godine. I da je nekada rekla nešto, to se ne iznosi u javnost i ne koristi u svrhe rijalitija, već se rešava u krugu porodice, a mama nikada nije pokušala da se meša u brak i čak dok su gradili kuću - dodao je on.
Sto se mene lično tiče, neka spašavaju brak, neka žive srećno i dugovečno 100 godina. Neka izrode petoro dece, neka im budu živa i zdrava, samo neka se mojoj majci skinu sa grbače. Sve što su izrekli na račun moje porodice, potpuna je laž! - završio je David.

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs

Autor: M. Ivanović

#Zadruga