AKTUELNO

I dalje je van sebe!

U toku je Igra istine. Dalila Dragojević je nakon razgovora sa svojim mužem, otišla do Jovane Tomić Matore i otvorila svoju dušu.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam mu sad ja se sada prvi put kriva, a bolele su me stvari gde sam bila optužena a nisam bila kriva - rekla je Dalila.
Dešava ti se nešto, ništa se konkretno ne dešava, nisi zaljubljena a osećaš neku energiju, ludilo, a nije ti pravo jer imaš osobu koju voliš, sa kojom živiš. Razumela sam te i onog dana. Rekla sam i Filupu, zaista sve razumem nisam neko ko će da osuđuje. Naravno da nećeš da ustaneš i da kažeš ovde e ja imam probleme u braku ajde svi da čujete, naravno da ćete se držati zajedno - govorila je Matora.
Moraš i njega da shvatiš, ne može ni on da reaguje kako treba, moraš da shvatiš, ne znam ni šta bih ja znala šta ka kažem. Šta ćeš ti sada da radiš? - nastavila je Matora.
Ne znam ženo, danima ne jedem, osušila sam se. Lagala bih te ako bih rekla da mi nije žao Dejana, ali ja ne mogu nikome da zabranim da priča takve stvari. Žao mi je i Filipa. A žao mi je i mene da budem iskrena. Sad da mogu da izađem odavde ja ne znam gde bih otišla, pukla sam totalno. Pitao me je šta se dešava, evo ja ne znam šta se dešava stvarno ne znam. Zamisli kako bi mi Ljuba nnalupala šamare sad - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga