AKTUELNO

Malo ko je ovo znao!

Čuveni glumac Dragomir Bojanić Gidra, kog svi najbolje pamte po ulozi Žike Pavlovića u "Žikinoj dinastiji" umro je pre 28 godina. Iza sebe ostavio je ćerku Jelenu, koju je dobio u braku sa koleginicom Lliljanom Kontić, kao i unuka Jovana Stojanovića, koji je za medije nedavno govorio o svom dedi.

Foto: Printscreen YouTube/Najbolji Domaci Filmovi

Mnogi su govorili kako se o privatnom životu legendarnog glumca mogao snimiti poseban film, a iako je važio za velikog zavodnika, Gidra je bio ludo zaljubljen u svoju suprugu i stariju koleginicu, Ljiljanu.

Dragomir i LJiljana su se upoznali dok je on još bio na studijama glume, a upravo tada su i uplovili u romansu. Venčali su se 1966. godine, a četiri godine kasnije dobili su ćerku Jelenu. Ipak, zbog čestih svađa usledio je i razvod, međutim, kako je njihova ljubav definitivno bila jača od svake prepreke, par se ponovo venčao, a u brak su uplovili čak tri puta.

Nisam verovao da mogu da budem tako "upecan". Kada sam bio mladić, nisam mogao ni da pretpostavim da ću jednog dana biti toliko vezan za porodicu. Nosi nas zajednički vetar, a LJalja trepti nada mnom. Za porodicu je izuzetno važan fluid koji nas spaja – rekao je Gidra jednom prilikom.

Autor: P.R.

#Dragomir Bojanić Gidra