AKTUELNO

Drama!

Naredno pitanje u večerašnjoj "Igri istine" postavila je Stanija Dobrojević, a bilo je upućeno Marku Osmakčiću.

Objasni svima zašto je došlo do tolikog preokreta. Grlio si i ljubio Sandru, a onda Marijanu. Zbog čega je nastao toliki fijasko? - pitala je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Budi tu da pričamo zajedno. Pred "Pitanja novinara" sam pričao balansirano, da mi se sviđa Sandra, ali da će vreme pokazati svoje. Ali si me ti tad baš pitala što sam nesiguran, tad sam već rekao da mi se sviđa Sandra, ali da mislim da će doći do nečega, da sam je ja kao povredio. Baš dva sata pre tih pitanja ona je bila izuzetno fina prema meni. Mi smo me tad "oženili". To je tako bilo. Onda kroz par tih dana narednih bilo je lepših trenutaka, gorih trenutaka. Onda je Mića izjavio da mu je Sandra rekla da nikada nećemo biti u vezi. Onda ja popričam sa njom, kao poluokej je. Onda je bio "Pretres nedelje", ja sam bio kao da me neko ošamario, to me je povredilo. Rekao sam joj da pričamo sutra, ona je namenila da očisti WC, eto, svaka čast, poštena žena za primer. Pitao sam je da popričamo o tome što je rekla Mići, da mi da neki osećaj sigurnosti, to je počelo da me hladi. Posle toga sam video da se sunčala kod doka sa Viki, posle je bila zalagaonica - pričao je Marko.
Tad smo se grlili - dodala je Sandra.
Nismo! Uvek je bilo tempirano na 2,5 minuta, kao da žuri na autobus. Ja sam tražio blizinu sa njom, a sve kao da je forsirano. Posle je bilo ono sa voćem, jesam ispao tu đubre i kreten. Sandra je donela voće, ja sam sedeo sa Marijanom, pitao sam Marijanu hoće li voće. Tad sam se Marijani požalio, da samo želim nešto jednostavno. Ako se ložimo jedno na drugo, da se ložimo kako treba. Ne tražim ništa više, samo malo ljubavi. To je to, hvala lepo. Na žurki sam bio prisniji sa Mensurom nego sa Sandrom! - nastavio je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno, posle: "Uzmi malo voća da Sandra ne vidi" - istakla je Rešićeva.
Marko, da li si otišao tamo gde je lakše? - pitala je Stanija Marka.
Jeste - dodala je Sandra.
Stanija, hvala ti još jednom - odbrusila je Marijana.
Sve što pričaš, okej, ja sam rekla, jesam teška, imam problem sa spuštanjem garda. Jesi mi se svideo... Ali na kraju svih krajeva, da sve ovako nije bilo... Ja krenem sa njim, vratim se dva koraka unazad. Sve u svemu, šta mi je potvrdilo sve ono šta sam čekala, je da sam imala razlog zašto sam čekala. U zalagaonici si se grlio sa mnom, cmakao me. Kad smo se vratili, ja sam došla, odvojila deo voća za tebe. Nisam videla gde sediš, nisam videla da sedi sa Marijanom, nikad ne bih tamo otišla - govorila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanija pokušava da vrati Marka Sandri - ubacio se Lepi Mića.
Ponedeljak, budžeti, me je vratio korak unazad, hajde neka ja budem kriva za to. Sedila sam sa Janjušem, on mi je rekao: "Baš puno vremena provodiš sa svojim dečkom". Ponovo se desilo to nešto što mi je stvorilo nesigurnost. Taj utorak pred žurku, nisam videla da sedi sa Marijanom, nosila sam voće, kad sam videla da je ona, zamalo da sam ga gađala. Otišla sam tamo, odnela, okrenula se i otišla. 15 minuta nakon toga saznajem da joj je rekao: "Evo ti voće da ne vidi". To je to, rekla sam nema ničega, nismo se ni poljubili kako treba. Kad je krenuo radio, ja ulazim u radio, meni dobacuju: "Smuvao ti se Marko sa Marijanom". Nije me povredilo njegovo ljubljenje sa Marijanom, ali se osećam, ne iskorišćeno, ali kao da sam zaj*bana. Borila sam se ovde sa sobom, pričala o sviđanjia, on o člancima, ljubavima... - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam od početka verovao u taj odnos, nazor je krenulo svo, to je bila preporuka Stanije, a ne iskreno sviđanje. Ja ću podržati odnos njega i Marijane, idu jedno uz drugo prelepo, sličnog su mentalnog sklopa. Uživaju, vidim im blisku budćnost. Mislim da Stanija kao tvoja prijateljica nazovi, Marijana, da je trebalo da te predloži - istakao je Mensur.
Ja sam to rekla pre dve nedelje, ali je ona birala Janjuša - dodala je Stanija.
Idu jedno uz drugo zajedno i biće napolju zajedno - dodao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanija me je pitala da li sam odabrao Marijanu jer je bila lakša. Evo, Matora može da potvrdi da sam tražio pre da spremi večeru za nju. A što pričate da sam sujetan, da imam S od sujete, ja se ne bih smuvao sa njom zbog onoga sa Janjušem... Da se razumeo sada, bilo je 3, 4 cure koje su mi svidele, ali ni za jednom nisam rezao vene. Nisam ni za Sandrom sekao vene, kao što nisam ni za Sanjom. Što se Marijane tiče, njene naravi... Znate vi zbog čega nju osuđujete? Samo povodom nekih priča, da li su bili slike, "golden shower" ili ne... Mene to ne zanima... J*be mi se šta je radila. Nije zlobna, nije sujetna! Meni je bez tih priča ovako najbolja! To je to! Lakša, lakša, ne zanima me njena prošlost! - pobesneo je Marko i dobio aplaut od pojedinih zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.