AKTUELNO

Zadrugari joj ne veruju!

Naredno pitanje u večerašnjoj "Igri istine" postavio je Nikola Grujić, a bilo je upućeno Staniji Dobrojević.

Zašto si zabranila Marku da dovede bilo koju devojku do kreveta tvog, to meni nije normalno, to je poseban krevet - pitao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

U redu je da nekima to nije normalno. Kad je bio početak rijalitija, bile su aktivne svastika, Mima i ... - krenula je Stanija, a Viki je skočila:
Nijedna od nas nije bila kod njega. Uporno predstavljaš sve drugačije. Malo, malo, pa sve su ovakve devojke. Niko nije ćorav, ti si zaljubljena u njega - poručila je Mitrovićka.
Prvo ja pričam, pa vi. Tad su bile aktivne Mima, svastika i Sanja. Tad smo se dogovorili. Meni bude neprijatno da se neko grli i ljubi pored mene. Ja se sa svojim dečkom ljubim tek kad neko ode. Rekla sam mu da ostavi to slobodno zbog Pabla, da ide on kod njih u krevete. Kad sam se vratila, Marko je prestao da komunicira sa mnom i mislila sam da je povređen i da radi stvari meni iz inata. Naše druženje je super, ja sam kao drug tu za njega, samo on to može da zezne. Mi smo to rešili, onda se dalje odvija film da skače Ana, priča da sam ja ljubomorna i da je to vezano za Marijanu. Nije, to je od ranije - nastavila je Dobrojevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je slagala - dobacila je Milana Mima Šarac.
Zašto Stanija stalno preuveličavala odnose sa početka, to su bile samo simpatije. Ljudima može da smeta samo kad se neko mazi, grli, ljubi sa osobom koja nam se sviđa - ustala je Sanja Grujić.
Vidi budite sveće, meni je to katastrofa - zaključila je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.