AKTUELNO

Najavila dva toma!

Pevačica Neda Ukraden ima karijeru dugu nekoliko decenija, koju krase mnogobrojni hitovi. Ipak, njen privatan život je već godinama unazad i te kako interesantan široj javnosti, što je otkrila i u emisiji "Premijera".

Foto: TV Pink Printscreen

Neda ne krije da je dobila veliku inspiraciju kako bi napisala svoju autobiografiju, na šta je vrlo ponosna.

To će biti roman života, a prvi tom će se zvati "Zora je svanula" po mojoj pesmi, ali svakako da će taj drugi tom biti dramatičnija varijanta mog života koji počinje od 92. godine, odnosno od tog loma i odlaska iz Sarajeva – otkriva pevačica, pa nastavlja:
Vi ne možete da pojmite koliko sam ja jedna ovako pitoma i žena koja vrlo zna da vlada situacijom, a koliko su mi se dešavala neke stvari zbog kojih sam stajala u ćošku, plakala i molila Boga da preživim.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je pevačica sada otkrila, ona je čak pobegla sa sopstvenog venčanja.

Ostavila sam čoveka pred samo venčanje! Taj muškarac je bio našeg porekla, ali je živeo u Americi. Sve je bilo dogovoreno, a ja sam odjednom odlučila da ipak ne idem sa njim pred oltar. Jednostavno, promenila sam plan – kaže Neda i dodaje da je ubrzo shvatila da nije pogrešila:
Bili smo zajedno jedno godinu dana i baš smo se voleli. Sve je delovalo savršeno dok ga nisam ostavila, a onda mi je pokazao pravo lice. Rastali smo se tako što je zbog mene demolirao ceo hotel "Hilton" u Americi. Bio je strašno ljubomoran! Bila sam šokirana kakvo lice sam tada videla! Tada sam shvatila da žena mora dobro da otvori oči kad reši da se uda. Ja sam pre toga bila u braku i to mi je bilo sasvim dovoljno – ispričala je Neda u emisiji "Premijera".

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Neda Ukraden