AKTUELNO

Konačno priznala istinu!

U toku je radio-emisija "Amnezija", čiji su domaćini Sandra Rešić i Bane Čolak, sledeći gosti su Jovana Tomić Matora i Nevena Savić. Nevena je dobila reč nakon Matorinog izlaganja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nevena, pozvao sam te jer se o tvojim svađama dosta priča, a niko ti nije dao priliku da kažeš svoju stranu priče. Da li si hapšena, da li si bila u zatvoru, da li si se bavila najstarijim zanatom i slično - rekao je Bane.
Čula sam to od Iska, da se to pričalo i on mi je to rekao u lice. Istina je, jesam bila u zatvoru u Švajcarskoj, ali sam imala hranu i piće. Radila sam u klubu, nisam imala papire, pasoš mi je bio u drugoj torbi, uhapsili su i mene i sve devojke iz Srbije. Nikada se nisam bavila najstarijim zanatom, a kao go-go igračica jesam radila -istakla je Savićeva.
Kaže jedna poruka, mnogo je poštenije kada neka devojka pruzna sve šta je radila nego da glume finoću, a radile su svašta - rekao je Čolak.
Meni je Nevena jako draga, želi i da podeli i da da, stvarno je dobar čovek, mislim da ćemo biti prijatelji i napolju! - nastabio je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga