AKTUELNO

Iskren kao i uvek!

U toku je radio-emisija "Amnezija", čiji su domaćini Sandra Rešić i Bane Čolak, naredni gost je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U našem studiju je mag rijalitija, naš dragi Mićko, želi da prokomentariše aktuelna dešavanja - rekao je Bane.
Nema ko šta da smiruje Mikija. Da se to pustilo, ne bi bilo ništa, mešanje raznoraznih ljudi dovodi do problema, zna se ko ovde rastavlja i kome je to posao. Car je opet napravio pogrešan potez, on mu ništa nije rekao, da nije tako reagovao ne bi bilo ništa. Nije on njega udario zbog te situacije nego zbog svog ličnih problema i zbog svega što se skuplja u njemu. Miki nije dete i može sve sam da reši. To su budalaštine! Ako Mikija voliš, onda ga povučeš i skloniš i ne daš mu da se svađa, a ne da pravi još veći problem. Prijateljstvo nećete pokazati tako što ćete udariti nekoga! Miki, šta tebe briga, kad nemaš da li će neko doći do tebe i dati ti nešto, neće! Sinoć, da se nisu uvlačili ljudi, za petnaest minuta bi sve bilo gotovo. Govorim Caru, zadnji put, ako hoćeš kući idi, ali nemoj više da praviš sra*a - govorio je pevač.
Misliš li da se Dalila stvarno zaljubila u Cara? - pitala je Rešićeva.
Ženska ćud je čudnovata. Možda nije svesno ništa radila, ali mu je dala nekog prava, možda joj je interesantan. Ako se nešto desi, mora da se razgovara, moraš da se ogradiš nekim moralnim kodeksima. Ne dozvolljavam više da u svojih šezdeset i nešto godina ispadam budala i da se pravim da ne vidim nešto što svi vide, od sada šta god da vidim sve ću da kažem boli me ku*ac, neću više da ispadam majmun - vikao je Mića.
Šta misliš da li je Car iskren u svemu ovome? - pitao je Bane.
Ovo što je Dejan rekao je ispravno. Nemoguće da se zaljubljuje za dva dana, danas jedna sutra druga. Treba da prizna, da kaže sve iskreno. Za dva meseca se zaljubio u pet devojaka, totalno nepovezano. On je emotivni akrobata, ne znam šta se dešava. Ovo što je Dejan rekao, mnogo mi se sviđa. Mislim da Dalila i Dejan žale za onim vremenima kada je sve kipelo od emocija i kad su se ludo voleli, to je problem. Dejane, polako, pusti, doći će sve na svoje! - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga