AKTUELNO

Glumica i košarkaš su izabrali elitno naselje.

Već nekoliko dana se se piše o tome da se nobvopečeni bračni par Jelisabveta Orašanin i Miloš Teodosić sele u Los Anđeles, ali sada je otkrievno gde će sviti svoje gnezdo u Beogradu.

Dok je košarkaš u srpskoj prestonici njih dvoje su iskoristili priliku da razgledaju kuće.

Foto: Privatna arhiva

- Jelisaveta je gradska devojka sa Dorćola i volela bi da ostane u strogom centru grada, dok je Teo malo drugačiji tip. On je želeo da nađu kuću negde na periferiji Beograda, kako bi vreme provodio u miru i daleko od gradske gužve. Na kraju su se našli na zlatnoj sredini – na Dedinju. To je miran kraj, nema saobraćaja, okruženo je zelenilom, a opet je i blizu grada, što Jelisaveti odgovara. Cena nekretnine s bazenom je 1.000.000 evra – tvrdi izvor.

Iako je Teo vezan za Los Anđeles zbog ugovora sa Klipersima, on želi da mu dom bude u Srbiji, a sve u vezi sa kućom prepustio je svojoj supruzi.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: NAKON VESTI DA SE POVLAČI SA ESTRADE, Miloš Bojanić otputovao SAM NA MORE! (PAPARACO)

- Njemu se dopada Jelisavetin stil u svakom pogledu, od garderobe do dekorisanja i sređivanja enterijera, pa će njena dužnost biti sređivanje porodičnog doma. Ona će izabrati nameštaj, boju zidova, pločice u kupatilu i kuhinji… Miloš želi pravu porodičnu i toplu atmosferu dok je u Beogradu. Jedino što Jelisaveta neće dirati je bašta. Pošto joj se trenutni izgled dvorišta ne dopada, unajmiće arhitektu koji će napraviti novi plan i restrukturirati izgled – završava izvor blizak glumici.

Pink.rs

#Dedinje

#Jelisaveta Orašanin

#Košarkaš

#Miloš Teodosić

#glumica

'