AKTUELNO

Olga Margitić danas je izašla iz "Zadruge" zbog smrtnog slučaja. Naime, njen otac P.M. jutros je pronađen mrtav u svom stanu na Zvezdari, gde su zajedno živeli

Olga je bila veoma vezana za oca, a ovo nije prva tragedija u njihovoj porodici. Naime, zadrugarka je pre dve de godine ostala bez majke, a taj gubitak teško je podnela cela porodica.

Pre dve godine Olgi je preminula majka nakon teške borbe sa karcinomom. Bili su neutešni. Taj tragični događaj su Olga i njena sestra teško podnele, ali su se nekako trudile da nastave dalje, posvetile su se poslu. Sa druge strane, otac se nije mirio sa činjenicom da je ostao bez supruge. Toliko ga je pogodio njen prerani odlazak da se posle njene sahrane razboleo - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

- Imao je problem sa crevima zbog čega je i operisan. Pored problema sa stomakom, bio je sklon depresiji sa kojom se takođe borio. Olgica i njena sestra su stalno pazile na njega. Vodile su ga kod najboljih doktora, lečile, ali se stanje nije popravljalo - završava priču izvor.

Podsetimo, Veliki šef je odmah po dobijenoj informaciji o smrti Olginog oca poslao pismo u kom je navedeno da se zadrugarka uputi ka kapiji. Ubrzo je privremeno napustila "Zadrugu", zbog smrtnog slučaja.

Autor: pink.rs

#Olga Margitić