AKTUELNO

Hit!

U večerašnjem izdanju emisije ''Amidži Šou'', Ognjen Amidžić ugostio je više nego aktulenu ekipu, među kojima je i legendarna pevačica Nada Topčagić, koja je u samom startu otkrila sve detalje sa rođendana Zlatana Ibrahimovića, kom je bila specijalni gost na 40. rođendanu sa pesmom ''Jutro je''.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta reći na sve to! Zlatan voli tu pesmu jer je iz mladosti. Tada sam ja bila kod njih kući, Beščić i ja smo tada imali turneju, međutim došlo je do raspada Jugoslavije, a pesma je ostala. Ibrahimović je tu pesmu postavio na pravo mesto. Jedna svetska televizija izveštava o tom rođendanu, a u pozadini ide pesma ''Jutro je'' - priča Nada, pa dodaje:
Svi me pitaju je l smo stigli, a ja šipak treba da pasiram. Stiže poruka, a meni ruke od šipka izgrebane. Svi me pitaju što ne stavim rukavice kad berem šipak. Zove me kuma Mira, ona je dama, i kaže mi ''Biće šipaka celog života, biće paprika i ajvara, ali 40. rođendan Zlatana Ibrahimovića samo jednom''. Kaže mi Sanja Marinković, što me nisi zvala, Željko bi nam dao avion. Vikala sam ''Zlatane srećan rođendan'' i kreće Isus prema meni (Zlatan) - kaže Topčagićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je strašno kad me je pozdravljao, pao mi je kačket. Imala sam samo dva dana, nisam znala šta obući. Ljudi mi kažu da budem zvezda, a ja sam ono što jesam. Njegova žena mi rekla ''Nemam uticaja na njega, on je Balkanac'', a u mojoj glavi ''Šta je sad Balkanac'', ona je divna žena, svi su me prihvatili i izljubili. Ja sam tamo bila stvarno prava zvezda - zaključila je Nada.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.