AKTUELNO

Čuveni Žika Pavlović nas je napustio pre 28 godina, a iza sebe je ostavio ćerku Jelenu koju je dobio sa koleginicom Ljiljanom Kontić.

Svi koji su ga poznavali, pričali su kako o njegovom životu može film da se snimi, a važio je i za velikog džentlmena i zavodnika. Gidra je bio ludo zaljubljen u Ljiljanu, svoju koleginicu, koja je bila njegova najveća ljubav koju je i oženio. Dragomir Bojanić Gidra se sa Ljiljanom upoznao još dok je studirao glumu i tada su uplovili u ljubavne vode.

Foto: Printscreen YouTube/Najbolji Domaci Filmovi

Venčanje su organizovali 1966. godine, i samo posle ćetiri godine, na svet je došla princeza Jelena. Oboje su bili srčani i zbog čestih svađa usledio je i razvod, ali ljubav je prebrodila sve i bila je jača od svake prepreke, pa su se ponovo venčali i tako čak tri puta.

Nisam verovao da mogu da budem tako 'upecan'. Kada sam bio mladić, nisam mogao ni da pretpostavim da ću jednog dana biti toliko vezan za porodicu. Nosi nas zajednički vetar, a Ljalja trepti nada mnom. Za porodicu je izuzetno važan fluid koji nas spaja - rekao je Gidra jednom prilikom.

Foto: Printscreen YouTube/Darko Anđelkovic

Ljiljana je glumila i u pozorištu i na malim ekranima, a najzapaženiju ulogu ostvarila je u ostvarenju "Đekna još nije umrla, a kad će ne zna se", tumačeći lik Ljeposave. Par je imao priliku i da sarađuje ispred kamere, kada je Ljiljana dobila manju ulogu u filmu "Šta se zgodi kad se ljubav rodi", gde je tumačila Mišinu i Natašinu profesorku muzičkog.

Autor: pink.rs

#Dragomir Bojanić Gidra