AKTUELNO

Misica prokomentarisala i ponašanje svog dečka u Beloj kući!

Bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević večerašnji je gost emisije ''Pitam za druga'' kod Pande i Kendija, a na samom početku prokomentarisala je ponašanje svog dečka Stefana Karića u Zadruzi 5, njegov odnos sa Dalilom Dragojević, ali i flert Filipa Cara sa Dalilom.

Foto: RED TV

- U to da su se Dalila i Dejan sukobili oko Stefana, jer se on njoj dopao sam upućena silom prilika. Nisam bila te sezone. Znala sam, ali nisam ulazila u sitna crevca. Mislim da se Stefan super tamo snalazi. On pazi na ponašanje, jer zna da se zauzetim momcima sve duplo meri, više pazi na ponašanje, nego da sam ja tamo. Smešno mi je to o Dalili i Stefanu. Nije mi to bitno, šta je bilo, bilo je. Ona je udata žena. Ja ništa ne zameram, normalno je da imaju neke svoje interne šale... - rekla je Jovana i prokomentarisala odnos Dalile i Cara:

Foto: TV Pink Printscreen

- Što se tiče Čaprićke i Cara videla sam da se tu nešto čudno događa. Meni je tu sve nejasno. Zbunjena sam, ispreplitali su se... Dejan i Dalila su u braku, a sad se pojavljuju u toj priči, ništa mi nije jasno - poručila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku:

Autor: M.K.