AKTUELNO

Ne spava zbog svog dečka!

Jovana Ljubisavljević obeležila je Zadrugu 4. Devojka koja je ušla u rijaliti i raskinula svoju dugogodšnju vezu, a nakon toga ušla u novu vezu sa Stefanom Karićem, trenutno je podrška svom dečku koji je učesnik Zadruge 5. Jedan detalj koji nam je

Foto: TV Pink Printscreen

Obzirom da je Karić pod budnim okom javnosti i da svi prate njegov korak u Zadruzi, morali smo da porazgovaramo sa Jovanom o tome da li ima poverenja u svog dečka i kako komentariše njegov boravak u Beloj kući.

Foto: Jelena Simonović

Najpre smo Jovanu upitali da li se odmorila od učešća u rijalitiju ?

Jao pa nisam se oporavila, obzirom da je Stefan tamo, ja spavam kada oni spavaju, budna sam kada sui oni budni. Ponovo sam na neki način tamo. Ovi sukobi koje ima tamo su mačiji kašalj za ono što smo mi imali. Stefan je super, jako je pažljiv, veoma oprezan jer zna kako prolaze momci koji su ušli u Zadrugu a u vezi su. Ponosna sam na njega. Pratim ga stalno, nema nijednu grešku. Moram reći da mi je nekad dan kao godina, a nekad brzo proleti. On sve rešava na svoj šaljivi način, jer sada nema mene, pa nema slabu tačku na koju mogu da ga udare - rekla je Jovana.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Kako komentarišeš slatko gurkanje Stefana i Mie Jovanović?

Bila sam ja tamo, znam sve. To je normalno jer je on u vezi, pa ga svi gledaju, da je slobodan niko ga ne bi pogledao. Mia je devojčica za njega, ja u njoj ne vidim konkurenciju, niti u bilo kojoj devojci tamo - otkrila je Jovana.

Pored Stefana, ko ti se još istakao tamo?

Pa dosta njih su se ispreplitali, promenili partnere. Dosta njih je u žiži baš zbog tih veza, mada je pitanje koliko će tu veza ostati. Od starih tu su ljudi sa kojima sam ja živela i znam sve kako oni rade i žive. Ja bih tu izdvojila sem Stefana, Milicu Mensurovu, njih dvoje su sada u žiži, ali tu si u Dalila i Dejan, oni su opasni igrači. Znam iz Stefanove priče i iz tog prošlog rijalitija u kojem su bili - otrkila je Jovana.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Poseban detalj koji nam je zapao za oko bila je ogrlica koju je Misica nosila oko vrata, na kojoj je bio znak za beskonačno a na njemu ugravirana imena Jovana i Stefan koja asocira da je njihova ljubav beskonačna.

Autor: N.B.

#Zadruga